Hirdetés

Három új headset a Roccat kínálatában

A három kívülről szinte megegyező, inkább a csatlakoztatás módja az, amiben különböznek.

Hirdetés

A Roccat bemutatta első headsetjeit azóta, hogy tavaly a fejhallgatóiról ismert Turtle Beach felvásárolta a céget. A három tagot felvonultató Elo széria modelljeiben 50 milliméteres driverek dolgoznak, frekvenciatartományukat pedig valószínűleg már mindenki kórusban kántálja (20 – 20 000 Hz), míg a kényelemről a hangszórók elé helyezett, műbőrrel bevont, memóriahabos párnák gondoskodnak. Gamer headsetekről lévén szó, természetesen a beépített mikrofon sem maradhatott le, melynél például streamelésre persze találunk jobb megoldást, a csapattársainkkal való kommunikációra azonban még mindig bőven elegendő lehet.


[+]

A fentiek a három modell mindegyikére igazak, ám néhány ponton azért különböznek egymástól. A legolcsóbb, 39,99 fontba kerülő Elo X Stereo például 3,5 milliméteres jack csatlakozón köthető számítógépünkhöz, konzolunkhoz vagy mobil eszközünkhöz, míg az 59,99 fontos Elo 7.1 vezetékének végén már USB csatlakozót találunk. Ez a fajta konnektor nem csak a virtuális 7.1-es térhangzás megalkotásához szükséges információk átviteléhez, de a beépített RGB LED-ek extra energiaigényének kiszolgálásához is elengedhetetlen.


[+]

A 89,99 fontba kerülő Elo 7.1 Air szintén USB kapun keresztül csatlakoztatható, ám itt a port és a fejhallgató között már nem lóg kábel, hiszen az adatátvitel vezeték nélkül történik, az energiaellátásért pedig egy 24 órás üzemidőt biztosító akkumulátor felel.


[+]

A Roccat Elo szériás headsetek október 4-én válnak elérhetővé, vagyis addig hiába keressük fel a termékoldalakat, csak az „Out of stock” üzenet fog minket fogadni.

Előzmények

Hirdetés