Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivarg
tag
Jól érzem, hogy egy arroganciával kevert vélemény keveredik egy funkcionális analfabetizmussal?.
Ez abból jön nekem, hogy amit írtam azt nem igazán tudod azon túl cáfolni, hogy szerinted nem, viszont hozol fel érveket amik ugyan alapvetően igazak viszont nem szolgálhatnak cáfolatául az állításaimnak mivel másról szólnak.
Ez a chewbacca védelem és utoljára a Tomcatnek jött be.
Próbáld már elolvasni amit írtam és az alapján egy hozzá fogható választ írni.
Senki nem állította, hogy az AMD-ben nincs tartalék egyszerűen sokkal kevesebb van bennük és nagyságrenddel kevésbé energia hatékonyak a termékei.
Továbbá érdekelne, hogy milyen 15W-on működő AMD processzor van amit ha bármilyen módon 30w-os keret mellett felhúzol 4ghz főlé akkor teljesítménye összevethető lesz egy középkategóriás asztali társával?Ha kigurulsz Münchenbe az egyetemre a mikroelektronikai laborjaiban érdekes dolgokat tapasztalhatsz meg van ott néhány kifejezetten érdekes kutatás amik nem csak az IT-ról szólnak.
-
Jack@l
veterán
Nem véletlenül van az U jelzés a nevében. (hint: feszültségek, órajelek)
Amd meg addig lesz szorzómentes ameddig ki nem találják hogy a K jelzésért több pénzt lehet szedni. (lehet hogy ez az info ismét elkerülte a ph olvasótáborát, de külföldi oldalak lehozták a zen-el kapcsolatban)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OTP Bank topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Arc Raiders
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Silvercrest Rajztábla
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest