Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
válasz
malomkaorm #48 üzenetére
Nem az osszehasonlitas volt a lenyeg. Hanem azt mondani, hogy villamgyors, az kicsit eros.
-
Cathulhu
addikt
válasz
malomkaorm #44 üzenetére
Nyomkodtam már én is 520at, tényleg nem akad meg teljesen smooth, de a villámgyorstól olyan messze van, mint Makó Jeruzsálemtől. De biztos csak én vagyok elkényeztetve a csúcsandroidjaimmal az utóbbi időben, szóval oprendszer ide vagy oda, a puszta erőkülönbség az kijön, ne beszéljünk badarságokat
-
malomkaorm
tag
Inkább több ramot kéne már pakolni pl. az iPad minibe, nem több magot. (úgy tudom még mindig csak 1GB lesz benne....)
-
Ed3r_X_
nagyúr
RAM meg mindig 1GB lesz mellette?
-
csongi
veterán
En nem ertem ezeket sztereotipiakat.
Bementem a T-hez, varakozas kozben nyomkodtam egy win telefont. Nem jegyeztem meg melyiket. De bizony varni kellett a nevjegyzek betoltesere es igy tovabb. Nem akadt de ettol meg bizony lassu volt.
A droidot sokkal tobb gyarto hasznalja, es optimalizalas hianyaban kerulnek a piacra. Ha a win lenne ekkor lefedetsegu akkor ott is lennenek boven gondok. Szamtalan alkalommal lattunk (lattam) kozepes hardveren repulo droidot. Ha szannak ra idot, es rendesen igazitjak akkor megy az. A wint egy gyartohoz kell optimalizalni, es mivel piacra lepes van ezert mindent megadnak hogy jo legyen, mivel produkalni kell, ha piacot akar maganak. Meg par evig menni fog, utanna betelik es az oprendszerek kozotti atjarhatosag lesz a fo irany. Akik elsonek mernek fuzionalni azok kaszalnak majd egy nagyot!! Ugyfel szerzes mar csak elcsabitgatasbol lesz.Harom magos megoldas telejsen jo szerintem. Ebben a szegmesben van lethogosultsaga es valoban egy kozep ut. Addig jarhato amig egyes programok stabil mukodesehez nem kell legalabb 2mag. Bar hazon belul nem hiszem hogy ilyet irnanak.
Amd nek is bejott anno a 3 magos cucc, nagy volt iranta a kereslet. -
Kinek mi kell.
A win faék egyszerű, cserébe gyors. A ios két faék egyszerűségű, de még mindig gyors, egy droid meg baromira összetett tud lenni, cserébe lehetnek nehézségei. Még egyszer: kinek mi kell. Aki nem tudja kihasználni a droid előnyeit, annak pénztárca függvényében vagy ios vagy windows kell. Aki viszont szűknek érzi az egyszerűbb oprendszereket, az kénytelen együtt élni az előnyök mellett a driodok hátrányával is. -
-
Szatyor95
senior tag
-
ryori
senior tag
válasz
Perillustris #30 üzenetére
Lehet 100 magos ha optimalizálatlan S*it az Os, itt egy példa, hogy érdekesen a wp/ios rendszereknek elég a kétmagos 1,3ghz, míg androidon még a Quad-Core 2,3ghz-es processzorral szerelt készülék is instabily~
És mivel az Os el van szúrva, mi marad? A pixel háború (cam és képernyő) és a ram háború -
Perillustris
senior tag
Én amondó vagyok, akkor fontos, hogy milyen magos, ha te alacsonyabb vagy.
-
A három mag teljesen jó, az intelnél csak azért nincs három magos mert a 2 mag, 2 mag + ht, 4 mag, 4 mag +ht lefedi a(z otthoni) piacot.
-
tjb007
nagyúr
Nem tudom miért, de én is 250%-ra emlékeztem, ami amúgy valóban egy elírás lesz.
Az Apple oldalán 2,5x és 180% (ez mondjuk egy kicsivel több annál amit számoltam), és a keynote diáján is szintén 2,5x szerepel. -
Dr. Akula
félisten
"Persze továbbra is tanácstalanok vagyunk abból a szempontból, hogy miképp jött ki az Apple számára a 250%-os gyorsulás"
Hasraütéssel.
-
CoDWaW07
őstag
Én 1 magos Sempronból csináltam 2 magos Athlon II-t, 2 magos Phenom II-ből 4 magos Phenom II-t,
3 magos Athlonból 4 magosat
Amúgy ha az alaplap támogatja, akkor elég sok feloldható stabil működéssel, mert nem csak a selejtek magjait tiltották le, hanem a jókat is, így olcsóbb volt mintha külön gyártósort terveztek volna.jedis:
-
huszar90
aktív tag
Tök mindegy hogy 3 magos, ha a 8 magos 'csodákat' is képes megszorongatni
-
BiP
nagyúr
Meg ugye az sem mindegy, hogy 250%-os gyorsulás, vagy 250%-ára gyorsult.
Értsd : 3,5x gyorsabb vagy 2,5x. De ezt nem boncolgatják sehol, csak annyit írnak, hogy nincs 250%-os. De hogy konkretan mennyi, ill. hogy csak szokás szerint félreértették, nem szól a fáma. -
Hú, ennek a cikknek pont úgy lett vége, mint egy botnak.
-
Ez azért nem igaz, nem mindegyikben volt hibátlan a letiltott negyedik mag. Hogy egy példát is említsek, nekem anno a Phenom II X3 710-emet nem lehetett négymagosítani (se kép, se hang, csak CMOS reset). Meg egyébként is hülyék lettek volna a tényleges selejtet kidobni, ha három maggal még jó és eladható...
-
pakriksz
őstag
Az általában annyira volt "hibás" hogy többet fogyasztott a kelleténél, így 4 maggal nem fért be a 4 magos TDP keretbe, ezért letiltottak 1 magot, és eladták 3 magosként. Megfelelő alaplappal simán lehetett unlockolni, mázli sem kellett hozzá, mert mindben simán ment a 4. mag.
-
jedis
senior tag
Vagy nem is volt hibás, csak kevés volt a 3 magos proci a piacon! Volt olyan szerencsés haverom, aki a 3 magos Athlonból csinált két klikkel 4 magos Phenomot !
És ez úgy jött neki, hogy fejleszteni akart, mivel kezdett gyengusz lenni neki a gép, és előbb a régi alaplapot cserélte, amiben még nem volt magfeloldás ! Az újba meg volt !!!!
Qrva mázlista !
Mondjuk én is szerencsésen érintett voltam a dologban, mivel nem kellet új procit venni neki, de az ára már félre volt téve, és hogy ne menjen veszendőbe az összeg, el is ittuk gyorsan azon a hétvégén az egészet !!!
-
.mf
veterán
A 3 processzor-mag ritka, de volt már rá példa. Az Xbox 360 is ilyen felépítést használt; meg kissé széleskörűbben ismerten, az AMD is kínált jónéhány ilyen processzort, bár azok 4-magos dizájnon alapultak.
-
vicze
félisten
"ma megszokott terhelést tekintve a PowerVR GX6650 közel sem gyorsabb ennyivel"
Hát úgy néz ki az a simán megvan, onscreen-ben még több is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A páratlan számban hisz a cég, és nem is rossz a koncepció alapja.
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest