- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
En nem ertem ezeket sztereotipiakat.
Bementem a T-hez, varakozas kozben nyomkodtam egy win telefont. Nem jegyeztem meg melyiket. De bizony varni kellett a nevjegyzek betoltesere es igy tovabb. Nem akadt de ettol meg bizony lassu volt.
A droidot sokkal tobb gyarto hasznalja, es optimalizalas hianyaban kerulnek a piacra. Ha a win lenne ekkor lefedetsegu akkor ott is lennenek boven gondok. Szamtalan alkalommal lattunk (lattam) kozepes hardveren repulo droidot. Ha szannak ra idot, es rendesen igazitjak akkor megy az. A wint egy gyartohoz kell optimalizalni, es mivel piacra lepes van ezert mindent megadnak hogy jo legyen, mivel produkalni kell, ha piacot akar maganak. Meg par evig menni fog, utanna betelik es az oprendszerek kozotti atjarhatosag lesz a fo irany. Akik elsonek mernek fuzionalni azok kaszalnak majd egy nagyot!! Ugyfel szerzes mar csak elcsabitgatasbol lesz.Harom magos megoldas telejsen jo szerintem. Ebben a szegmesben van lethogosultsaga es valoban egy kozep ut. Addig jarhato amig egyes programok stabil mukodesehez nem kell legalabb 2mag. Bar hazon belul nem hiszem hogy ilyet irnanak.
Amd nek is bejott anno a 3 magos cucc, nagy volt iranta a kereslet. -
Kinek mi kell.
A win faék egyszerű, cserébe gyors. A ios két faék egyszerűségű, de még mindig gyors, egy droid meg baromira összetett tud lenni, cserébe lehetnek nehézségei. Még egyszer: kinek mi kell. Aki nem tudja kihasználni a droid előnyeit, annak pénztárca függvényében vagy ios vagy windows kell. Aki viszont szűknek érzi az egyszerűbb oprendszereket, az kénytelen együtt élni az előnyök mellett a driodok hátrányával is. -
Szatyor95
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A páratlan számban hisz a cég, és nem is rossz a koncepció alapja.
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- Intel Core i9 14900KF processzor eladó javítandó állapotban OLVASD EL!!!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest