Új hozzászólás Aktív témák
-
Telefunen
őstag
válasz
hypno skate #38 üzenetére
Nekem tetszik a megoldás (különösen a kártyahelyre szerelhető). A retro erősítőkről nekem nincsenek olyan szép emlékeim (a 1015-ről, ill. a Vidi 6363-ról legalábbis semmiképpen sem, az Orion SE260-at csak futólag hallhattam, az nem volt rossz), én továbbra sem ítélkeznék, amíg nem hallottam ezeket. Szvsz. örömteli, hogy a "klasszikus" sztereó ezáltal talán többekhez juthat el, mert azt látom, hogy elérhető árú sztereó híjján -vagy mert sokan idegenkednek a használt cuccoktól- azok is gagyi egybeötpontegyet birtokolnak, akik valójában csak zenét szeretnének hallgatni.
Off: DC3010-em volt, szerintem borzalmasan szólt (persze akkor tetszett).
@(#40) csib41: Egy autós erősítő lényegesen egyszerűbb szerkezet. Nem mellesleg 16W sok esetben bőségesen elég (lsd. csöves erősítőcsodák kimenő teljesítménye)
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egy darab 5,25"-ös, egy darab 3,5"-ös és egy darab PCI slotba illeszthető erősítőt mutat be a főként hűtéseiről ismert vállalat.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nők, nőügyek (18+)
- Nyaralás topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI
- 3D nyomtatott képek, puzzle, könyvjelzők és bérnyomtatás
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest