- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Corsair tápok
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Pont nem a lenyeg, hogy miben erossebb a haedware..
Az uj galaxy tab, amiben 2 magos processor van,meg tobb memoria, lassabb, mint az iPad, ami lassan 1 eve kaphato... Mellesleg iPad userkent, nekem egyaltalan nem lassu a mostani sem..
Tovabba remek pelda a konkurencia arra, hogy sokkal fontosabb, hogy mennyire van jol megirva a software az adott hardware-re. Meg lehet nezni, hogy az iPad hozza a sebesseget, a nala tobb memoriaval, valamint nagyobb processorral rendelkezo konkurencia ellen...Kamera: az iPhone4-en osszesen 1 alaklommal hasznaltam facetime-ot... Elso napon hozzajutottam, es mindossze egyszer probaltuk ki...
Most elkeozelni sem tudom, hogy mi lehet az ami kihasznalja az iPad 2 hardware-et.
Felbontas: szerintem teljesen jo, persze pixeleket latsz, ha 20 cm-rol nezed a kijelzot... De aki 20 cm-rol hasznalja, az meg is erdemli.... -
arn
félisten
arrol olvastam, hogy az apple nagyobb surusegu akkun dolgozik - de valos a 25000mah? azzal nagyon durva lenne az akkuido.
az arkepzesrol - az alapar az nagyon jo, de kevesen fogjak azt valasztani, es ezt az apple is tudja, ahhoz kell majd viszonyitani. szvsz a vegen az androdos tabletek ugyanugy olcsobbak lesznek, mint ahogy most a telok is.
a masik, hogy pl anno az apple minit is ugy mutattak be, hogy milyen olcso gep oprszel, stb. ahogy jottek az ujabb verziok - most egy egesz jo szamitogepet vehetsz a minimalgep aran. szvsz itt sem lesz mashogy, az apple mindig arrol szolt, hogy nekik hogyan legyen tobb a zsebukben. de nagyon jol nyomjak, ez latszik a bebugatott embereken
swesen potoljak mindazt, amit a tobbiek hwesen fizetnek ki - ezert ragaszkodik a jobs a zartsaghoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- Macska topik
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Automata kávégépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyári Apple tokok iPhone 14pm/14/14p/12pm
- MESSZE A LEGJOBB ÁRON! Azonnal vihető! Apple iPhone Air 1TB White. One függő, 3 hetes!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Macbook Air M1 2020 // 13" // 16/512GB // Számla+Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő