Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
válasz
alamuszi #345 üzenetére
"Pont az a baj, hogy te beszélsz mindenfélét, és szokás szerint már régen nem arról, ahonnan ez az egész elindult."
Nem kéne sokat visszaolvasnod, hogy rájöjj, hogy TE vagy az egyetlen, aki nem arról beszél amiről egy ideje szó van.
"Ugyanis, a sorozatszám akkor kerül regiasztrállásra, mikor az Apple eladja a forgalmazónak."
Nem igaz.
A sorozatszám akkor kerül regisztrálásra, mikor a készüléket először aktiválod, ezért fordulhat elő olyan, hogy egy ajándékba vett iPhone a központi rendszerben 1 hónappal több garanciával rendelkezik, mint ami a számláján szerepel, mivel aki kapta csak később aktiválta."Ebből még sosem volt baja a kereskedőnek, meg a sameszainak igez Everman...."
Még egyszer, hogy a setétséget oszlassam (tudom reménytelen), nem vagyok kereskedő és nem is állok kapcsolatban egyel sem (főként, hogy ahol lakom nincs semmiféle Apple kereskedés).
-
manchester85
veterán
válasz
alamuszi #345 üzenetére
Ez egyébként zseniális:
"És nem akkor, mikor eladja a forgalmazó, tehát akár 2 hónap eltelhet a beszerzés, és az értékesítés között"
Március 25-től lehet kapni az iPadet Magyarországon, tehát ez a legkorábbi dátum, amikorra bejegyezhettek egy Magyarországon forgalmazott iPadet. Mikor is vette erdoke? Március 26-án.
Na, szerinted hány hónapos csúszás lesz garancia tekintetében a 2 napja forgalmazott eszköznek, te nagyonértelmes?
-
manchester85
veterán
válasz
alamuszi #345 üzenetére
Na akkor mondok neked egy jót. 2009. június 3-án vettem egy iPhone 3G-t a T-mobile-nál, ami az Apple rendszerében 2009 június 18-i dátummal szerepelt. Az már csak hab a tortán, hogy az USA-ban cserélték ingyen és díjmentesen augusztusban a kijelzőjét.
( p.s. Nem állítanád amúgy le végre magad? Semmilyen építő jellegű hozzászólásoddal nem találkoztam még, tehát teljesen fölösleges, hogy itt légy...)
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Nők, nőügyek (18+)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 12 64gb, ÚJ AKKUMLÁTOR, kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, Galaxy AI 2028. 02.
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest