Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Asztrofotózás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Szerintem meg sokaknak hiányzik az sd kártyaolvasó. Nem hiszem hogy 1000 emberből 10-nek van arra igénye, hogy a fényképezőből áttegye a kártyát a tabletbe és úgy mutogassa, küldje el, vagy akár air-play-re kitegye a fotókat. Azt senki nem mondja hogy emiatt hulladék az egész ipad, de egyértelműen hiányosságok közé sorolható.
Nem beszélve hogy háttértárként is lehetne használni az SD-kártyát. -
majom2
senior tag
ha emlékszel, korábban volt már erről egy elég hosszú vitánk
nem akarom újrakezdeni, de emellett nem tudok elmenni szó nélkül:"A memóriakártyának nem lenne, mert a rendszeren belül NINCS funkciója."
olyannyira van, h egy kamera kittel egy mozdulattal meg tudod nézni, vagy be tudod húzni a kártyán tárolt képeket a gépen lévő képek közé.
egy sd slot megléte a vásárlók jelentős részét érintené pozitívan, hiszen szinte az összes digi fényképezőgép ezt a formátumot használja. mondom ezt úgy, h nekem egyáltalán nem hiányzik.
nem akarom ezt a vitát folytatni, de ezt muszáj volt hozzátennem.egyébként nekem sem tökéletes az ipad2, mert nekem az usb és a CF olvasó hiányzik még belőle. ennek ellenére meg fogom venni, mert végre beletették az előlapi kamerát, és több memóriát is kapott. úgyhogy vennem kell egy kamera kit-et. ebben az zavar a legjobban, h azt is vinnem kell majd mindig magammal.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem akarom újrakezdeni, de emellett nem tudok elmenni szó nélkül: