Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Asztrofotózás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
Tényleg, ha ilyen okos vagy, akkor légyszíves írd már meg, hogy egy SD foglalat szerinted MENNYIVEL növelné meg a készülék árát, ha már az 5e forintos telefonban is van (vagy a filléres navikban).
Le kéne szállni már arról az álláspontról, hogy "nekem nem kell, tehát másnak sem bizonyára", mert nagyon gáz, szűklátókörű és buta. Nekem nem kell hátlapi kamera például, a rohadt Apple meg beletette, ez nem gáz?
Ez a baj a magyar Apple júzerekkel, hogy ilyen agymosott hülyeségeket mantráznak mindenhol, egyszerűen GÁZ Apple júzernek lenni, pedig tök szeretem a MacBookom, meg az iPigem is, de inkább ragasztanám le a francba a világító almát a hátlapon...
-
Mr.Csizmás
titán
jó akkor tisztázzuk a rend kedvéért:
mindketten olvasunk, netezünk, chat, multimédia
- nekem megfelel az is, ha leülök az asztalhoz, és rákattintok a böngészőre.
- említetted az i7-es konfigodat. emellett még egy ipad? ennyi pénzt adsz azért, hogy az erkélyen is tudj netezni?Lassan egy éve használom az iPadet, de egyszer sem kellett sem USB port, sem HDMI kimenet, sem kártyaolvasó, szóval nem az a kérdés, hogy nem használnám, hanem az a válasz, hogy nem használom ilyesmire, mert NEM ERRE VALÓ.
Akinek meg a munkája miatt szüksége van prezentációk megjelenítésére is, az megvegyen hozzá kábelt és használjavegyen egy értelmes laptopot, aminek van többféle csatlakozója. (igen, nagyon drágák, egy D-SUB csatlakozó vagy 500 ft.)de ne a többséggel fizettessék meg ennek az árát.
hú tényleg, nehogy csődbevigyen egy 2-4ezer forintos drótdarab. (adapter.hu-n ennyi - az apple 3x-os árszorzóját nem is említem)
Megfogalmaztad a lényeget. Ha veszel egy tabletet, akkor arra akarod használni, amire egy tablet való, ha ez neked nem elég, akkor ész nélkül vásároltál,
mondtam, hogy nincs szükségem tabletre, hogy a porcelánon ülve is PH-t olvassak. szóval a tabletvásárlást komoly felhasználás cél nélkül, na azt tartom ész nélkülinek.
Lassan egy éve használom az iPadet, de egyszer sem kellett sem USB port, sem HDMI kimenet, sem kártyaolvasó,
akkor miről beszélünk?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő