Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Asztrofotózás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
"Most ,ha valakinek kell kártyaolvasó 30 dollár (csak SD), HDMI 40 dollár már ráraktunk két alap dolgot és 70 dollár plusz pénz :S."
Ez az egyik oldal, de speciel nekem egyikre sincs szükségem és ha lehet nem fizetném meg a plusz költségét.
Mellesleg elmondhatnád, hogy egy tabletnél miért is lenne ez a két port "alap dolog"... -
AkosL
aktív tag
És meg így is olcsóbb , mint a xoom..
Nekem pl eddig sem hiányzott se az sd, se a hdmi. Minek növelje a súlyát és minek legyen benne. Akinek kell, megveszi külön azt amire szüksége van. (kiváncsi vagyok, hogy ténylegesen hány embernek lenne rá szükséges és hány mondja csak fikazasbol, hogy nincs benne...)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 256GB FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest