Hirdetés
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Léghűtés topik
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
válasz
alamuszi #269 üzenetére
Szep felsorolas, de a vegen irtad
"Valamint a megboldogult Apple korszakból, amikor valóban volt értelme a magas árnak, egy MacBook Pro-t."
Par sorral lejjebb meg azt irtad, hogy draga...-erdekes.
A magas aru kiegeszitok valoban nem a magyar atlagkeresethez vannak bearazva, de elsosorban errol nem az Apple tehet, illetve a kiegeszitoket gyarto cegek. Szerintem az Apple nem tehet arrol, hogy az Afa nem 10% koruli Magyarorszagon, es a Huf-Eur arfolyamot sem o szabja meg.
A Mac minihez azert nem jar semmi, mert sokaknak biztos volt a Mini elott is gepuk, ami ugye kompatibilis a tobbi periferiaval. Nekem is volt Mac Mini-m, (2007 late) es meg anno egy CRT monitorral hasznaltam. A hozzavalo atalakitot, kemeny 2500,- ert vettem.
"Bezzeg mennyivel nagyobb baromság lenne az, hogy van 3 - 4 eszközöd (2.5" külső hdd, Telefon, Tablet, szabványos USB töltő), és ezeket mindet ki tudod szolgálni 1 vagy kettő 500 Ft-os kábellel."
Sync cable: nem ertem a felhaborodasodat, mivel ha veszel iPhone-t, iPod-ot, vagy esetleg iPad-et, mindengyikhez jar kabel, aminek a vegzodese ugye USB. Tehat a 3 device kompatibilis egymassal. Jelenleg hasznalok egy 1st gen. IPod nano adatkabelt is(2006), a gephez, a tobbivel toltom az eszkozoket, tehat 5 eves kabellel szoktam szinkronizalni az iCuccaimat.
Egy sima kabel?
Nemtudom mire gondolsz, de atlagosan nezve, egy kabel 5-6,000ft. Draga? Akkor meg tudod venni mashol is.
De semmikeppen sem 10,000...
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford topik
- Videó stream letöltése
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest