Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz
stratova #645 üzenetére
Nekem nincs semmi gondom
Amúgy marha egyszerű a megoldás: megkeresed a mű jogainak tulajdonosát és engedélyt kérsz. Ha nem ad, akkor nem akarja, hogy az ő művét magyarok is élvezzék, ehhez is megvan a joga. Te sem szeretnéd, ha bármilyen indokkal ellopnák/igénybe vennék valamidet.
-
stratova
veterán
válasz
stratova #644 üzenetére
Hogy érzékeltessem a problémát, hasonló a gondom mint Khelben-nek. Mert lehet, hogy A-t mint letöltőt nem érinti negatívan, de B-t aki még dolgozott is a mű elérhetőségéért (nem csak lekapott egy fájlt és megosztotta, hanem gondosan feliratozott időzített) szankcionálnak, így ha szigorúbban lépnek fel A is elesik az egyébként helyileg be nem szerezhető daraboktól (amit ha külföldről esetleg még meg is lehetne rendelni, ugyebár nincs hozzá hazai felirat).
Ugyebár léteznek ma már gomba mód szaporodó webshopok, amik raktárkészlet és üzlet valamint eladókra kisebb vagy semmilyen költséget nem kényszerülnek fordítani, így versenyképesebb árral operálnak esetenként. Ha ehhez hasonló módon némi térítés fejében hozzáférhetővé válna bárki számára itthon nem forgalmazott tartalom, legálisan, felirattal én azt sem bánnám. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion 5 Pro makulátlan állapotban, dobozában, 14 hó garanciával.
- AMD Ryzen 7 7800X3D / Radeon RX 7900 XTX / 32GB DDR5 RAM / 1TB NVMe SSD konfig eladó
- Apple iPad 2025 128GB Cellular 5G 2027.04.20. Apple jótállás
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest