- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
atti_2010 #43 üzenetére
AMD-nél nincs VTT, CPU_NB_VID van, az az északi híd, RAM vezérlő fesze. Természetesen állítható. Az NB frekvencia úgy a jó, ha egyezik a RAM effektív frekvenciájával.
Valami secondary timinget nem lősz be, amit az XMP igen, én (full manuális beállítással az összes timingre) lazán járatom benne a RAM-okat IGP mellett 2400MHz-en.HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Visszaolvastam, és látom már más is hiányolta a GIGABYTE F2A85X-UP4-et. Megjegyzem, hogy IGP tuningban is kiváló, van 24x RAM szorzó (stabil is IGP hisasználata mellett), és van rajta mSATA foglalat! Ráadásul jóval efficientebb, mint a Sahhire.
Rendelkezem GIGABYTE F2A85X-UP4 alaplappal, így ha szóltál volna, szívesen adtam volna kölcsön (feltétel nélkül, önszántamból, külön kérés nélkül), mint anno a 990FX tesztnél is kifejtettem.
A fentiek a kölcsönadással kapcsolatban állnak egy Z77X-UP7 erejéig is, ha Z77-es csúcslap teszt is készülne...
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- Környezetvédelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest