Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Senki nem mondta, hogy a PH! lop, csal, hazudik... Szerintem ezt túlreagálod. Itt csak arról van szó, hogy az AMD vs. Intel fogyasztásos tesztben már akkor is sokan külföldi teszteket linkeltek, és kéréseket fogalmaztak meg, állítva, hogy az akkori eredmény nem feltétlenül a valódi adatokat tükrözi.
Lám, most ti magatok kimértétek, leírtátok azt, ami akkor elhangzott. Olyan nagy fáradság lenne egy két mondatos *UPDATE* címkével beszúrt szöveget a végére odatenni, linkelve ezt a tesztet, és leírni, hogy a fogyasztási viszonyok bizony változhattak, ennek meg annak a figyelembe vételével? Máskor is szoktatok ilyet csinálni.
A fenyegetést pedig inkább erősen noszogatott kérésnek nevezném. Fenyegetés, ha Rátok nézve lenne negatív kimenetele. Azonban csak csalódást írtam, ami az Olvasóban lejátszódó dolog, annak pedig a PH!-ra nézve legfeljebb erősen közvetett hatása lehet. De ha még ezek után is fenyegetésnek érzed, akkor elnézést.
Az a 30+ watt pedig még 125W-os TDP-t alapul véve is bizony a processzor abszolút maximum fogyasztásának 25%-a az AMD esetén. Negyede. VGA teszteknél 1-2%-ra szoktátok azt mondani, hogy mérési hibahatáron belül. No de nekem oly mindegy. Mégegyszer csak bocsánatot kérni tudok.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest