Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• CPT.Pirk

Jómunkásember

válasz buherton #88 üzenetére

Nálam szinte minden pont úgy történt, ahogy nagyra is írta, pont úgy csináltam én is az iskolákat ahogy ő.
    Az meg nonszensz, hogy elvárják a komplex számokat meg a deriválást. Oké, ezek még egyszerű dolgok, de akkor sem tananyag a szakközépben. Emelt matek szakkörösök deriváltak egy kicsit nálunk, de az csak ráadás volt nekik és ez is csak pár embert jelentett, akik eljártak matek versenyekre...

A fősulin ebből az lett, hogy a matek1-en még nem is kezdtük el a deriválást (akkor a halmazok volt a kezdő téma az első pár hétben), de villanytanon már kellett komplex számozni, ezért ott tanította meg a tanárnő őket egy vagy két óra alatt. Ez a téma később elő sem került egyik matek tárgyban sem, bezzeg a parciális diffegyenletek 3 vagy 4 típusa az igen.
    Meg lehetett tanulni, még nekem is sikerült, de hogy mi haszna volt? Adták volna le a komplex számokat, az legalább szakmába vág egy villamosnak...

Új hozzászólás Aktív témák