Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
- Nyomtató topik
- RAM topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nálam szinte minden pont úgy történt, ahogy nagyra is írta, pont úgy csináltam én is az iskolákat ahogy ő.
Az meg nonszensz, hogy elvárják a komplex számokat meg a deriválást. Oké, ezek még egyszerű dolgok, de akkor sem tananyag a szakközépben. Emelt matek szakkörösök deriváltak egy kicsit nálunk, de az csak ráadás volt nekik és ez is csak pár embert jelentett, akik eljártak matek versenyekre...A fősulin ebből az lett, hogy a matek1-en még nem is kezdtük el a deriválást (akkor a halmazok volt a kezdő téma az első pár hétben), de villanytanon már kellett komplex számozni, ezért ott tanította meg a tanárnő őket egy vagy két óra alatt. Ez a téma később elő sem került egyik matek tárgyban sem, bezzeg a parciális diffegyenletek 3 vagy 4 típusa az igen.
Meg lehetett tanulni, még nekem is sikerült, de hogy mi haszna volt? Adták volna le a komplex számokat, az legalább szakmába vág egy villamosnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Mobil flották
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest