Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• pixelking

tag

válasz bambano #55 üzenetére

BME-VIK villanyosként mondom: lehet Neked fájó pont, h nem tanítják a bizonyításokat analon (amúgy nekem 2 éve letolták), azonban szerintem ezzel az oktatás színvonalát kicsit sem emelnék. A probléma inkább ott van, h 3. félévben látok először egyetemi keretek közt oszcilloszkópot, 5-ben meg mikrokontrollert. Vicc, milyen szinten elméleti az oktatás. Ha meg végre eljut az ember a laborba, akkor szembesül az igénytelenül összerakott mérési segédlettel és jegyzőkönyvvázlattal. 2. félévben egy tárgyból végig egy olyan eszközről tanultam, amit egész félév során NEM VOLTAK KÉPESEK MEGMUTATNI (Digit 2 - jó öreg 8085)....

Ha majd a továbbiakban ezért az oktatási rendszerért kell majd fizetni - ahol arra mennek rá, minél több embert préseljenek egy előadóba, ahol egy alulfizetett tanár megtartja az előadásokat, 30-40 fősek a gyakorlatok (de van mikor 100 fős), labor meg minél kevesebb legyen - akkor egyre többen mennek majd ki, már tanulni is (és valószínűleg ott is ragadnak). Miért? PÉNZ. Így a legolcsóbb.....

Új hozzászólás Aktív témák