- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Steam Deck
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
huskydog17 #202 üzenetére
A töltési időt is a VSync okozta. Elmúlt, amikor kikapcsoltam. Fórumokon is ezt írták, sőt, onnan vettem, hogy ez lesz a baj.
-
mcwolf79
veterán
válasz
huskydog17 #202 üzenetére
Érdekes, nálam is 30 fps-re lock-olt az in-game V-sync a DS1-ben. A driver-essel már rendben működött, tette a dolgát 60 fps-sel, és sokkal jobb volt vele úgy játszani.
-
válasz
huskydog17 #193 üzenetére
Rohadt unalmas már, ami itt megy, de amikor megláttam a hozzászólásod, pontosabban az utolsó bekezdést, akkor úgy döntöttem mégis hozzá kell szólnom.
Játszottam a DS1-el, a profilomban megtalálható konfigon. Mivel értelmetlennek láttam, hogy 200 fps-el menjen, ezért bekapcsoltam az in-game VSync-et. Na ez hiba volt. Nem tudom, hogy mit szúrtak el abban a játékkal ezzel kapcsolatban, de 2 dolgot csinál. Egy: 30 fps-re lock-ol. Kettő: kb. 10x-esére növeli a töltési időt (pl. halál utáni újra betöltés). Az első még egy dolog, sz.r technikai megoldás, de a töltési időt ez miért befolyásolja, nem érthetem. Vittem így egy pár pályát, de aztán amikor neten rákerestem, hogy az addig 3 mp-es töltési időmből hogyan lett 30 mp, akkor kiderült, hogy a VSync a hibás. Utána driverből kapcsoltam be, és a töltési időn kívül azt vettem észre, hogy sokkal simábban fut a játék. Utána bekapcsoltam egy fps számláló programot is, és kiderült a turpisság.
Szóval én azt mondom, hogy 30 fps-sel is tudtam játszani, nem éreztem zavarónak, de utána a 60 fps érezhetően jobb volt.
Amin vitatkoztok, az igazából ízlés, meg tolerancia kérdése. Kb. mintha azon vitatkoznátok, hogy ki a jobb nő, Megan Fox vagy Olivia Wilde. Sz.rjátok már le. Ha valakinek jó a 30 fps, akkor legyen vele boldog, ha valakinek meg nem, akkor ne játsszon vele. Mit kell itt parttalan vitát folytatni erről?Tudjátok, az interneten vitázni olyan, mint a paralimpia. Lehet, hogy megnyered, de attól még egy nyomorék maradsz
-
válasz
huskydog17 #193 üzenetére
Egyetértek... Ha 60 fps van, akkor nagyon büszkék a fejlesztők és a kiadó, úgy kezelik mintha a legtermészetesebb dolog lenne, ha viszont csak 30, akkor szándékos, mert:
A: így tervezték előre
B: 60 fps csak kamu, értelme nincs
C: így hangulatosViszont arról, hogy ez mennyire maguknak a fejlesztőknek a sara, már nincs infóm. Lehet a szaktudás hiánya, de szűkösen meghúzott határidők és elégtelen feltételek biztosítása is, vagy ezek keveréke. Ugyan a PS4-es last of us-ban lehetővé tették a fejlesztők hogy 30 fps-re korlátozzák az élményt, de visszajelzésekből egyértelműen azt hallottam erősen többségében hogy 60 fps-sel még királyabb, és ha mondjuk egy hétig tolják 60-on, utána már szar visszakapcsolni 30-ra. Senki sem mondta, hogy tönkrement volna a hangulat 60 fps-en, pedig 30-on megvan.
-
Crytek
nagyúr
válasz
huskydog17 #112 üzenetére
Fordítsd meg kérlek akarom hallani milyen indokokat hozol fel.
TESCO-Zsömle: Ja értem tehát érvelni nem tudsz ok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robogó, kismotor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars Battlefront II
- iOS alkalmazások
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest