Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
A 117-es hozzászólásban találod.
Ha neked nem probléma, hogy más dönti el helyetted, hogy hogyan játsz egy játékkal, akkor jó neked, én viszont nem tűröm el, kizárólag én akarom eldönteni, hogy milyen felbontásban, részleteséggel és egyéb beállításokkal fogok játszani.
Pl.: Egy konzolon én az első néhány perc után hányingert kapnék a 30 FPS+képtörés kombinációtól. De sok más dolog van, amit konzolon nem kap meg a játékos, míg PC-n igen, persze normális, tisztességes PC verziót feltételezve.#122: Plusz még ott van az a sok-sok MMO***, melyekkel több tíz millió játékos játszik, plusz van még rengeteg kiváló stratégia, plusz néhány kiváló FPS és a sornak még nincs vége.
-
TESCO-Zsömle
titán
Meddő vita lenne, nem érsz annyit vitapartnerként, hogy erre pocsékolja az ember az idejét. Fix elképzelésed, hited van, ez az eddigi írásaidból kiderült, melyhez megingathatatlanul ragaszkodsz is minden észérv ellenére.
Az egészből csupán a konzolnál írt kényelem az, ami még rendben is van, az összes többi egyszerűen nem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest