- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
SunMount3r #3 üzenetére
Ezrével szabadulnak meg a használt VGA kariktól valamint az is benne van,hogy áram díjak is változtak előnytelen vagyis aki bányászkodik annak már semmikep nem éri meg otthon 5 VGA Janival üzemeltetni a gépet 1200W társaságában.
-
Predatorr
őstag
Számolj kicsit. Nem az €, hanem a pofátlan nyerészkedés miatt ilyen magasak az árak. Meg azért, mert van elég hülye, aki megveszi ennyiért (a VGA-kat is). Soha nem volt még ilyen sokáig ua. VGA-m, egy 3½ éves, elaggott 2080-nal kényszerülök szenvedni.
Persze, olcsó húsnak...
Talán majd a rezsiemelés segít.Az nV sokkal többet ér,.mint amennyivel (ha egyáltalán) drágább az AMD vackainál. Nagyobb OC lehetőségek, RT 2* akkora teljesítmény, évtizedes support, sokkal kevesebb bug. Sokáig maradtam ATi-n (az még jó.volt), majd AMD-, onnan már.l megváltás volt az nV. Közben volt megint AMD-m jó áron, inkább visszatértem nV-ra.
-
TIT
veterán
Láttam úgy ahogy,nv-t alapból nem nézek nagyon mert drágább mint az amd,tudom ott is 250 volt régebben a 6600.-de ezek még ennyit se érnek,főleg ahhoz képest ami volt 2014-ben mondjuk. És a garikkal még ennyiért is játszadoznak a cégek.
De amíg van olyan hülye meg gazdag aki veszi addig nem is lesz olcsóbb. -
Öööööö. Láttátok (vagyis ez reakció #3-ra is) a fél-egy évvel ezelőtti árakat? Azokhoz képest igencsak jelentős az esés. Volt 'sima' 3060 500ezer felett is (megjelenéskor 550-600ezer volt az ára, és pillanatok alatt el is fogyott). Most 3060Ti-t lehet 240ezer körültől venni ('simá'-t meg 200ezer körültől (de láttam már 190ezer alatt is)). Igaz, ez még az 'alap' árakhoz képest magasnak számít, de a jópár hónappal ezelőttiekhez képest jelentős esés. És remélhetően ez még nem az alja.
-
TIT
veterán
válasz
SunMount3r #3 üzenetére
Hát igen,a Saphi 6600 150,a 6500xt meg 95 meg se mozdul.
Egy ilyen 2013-ban 50 volt. -
ceia
őstag
A kisebb monitor egész jó árazású a tudásához képest. Persze nyilván nem igazi VA ennyiért.
Ami nem tetszik: 6 bit + frc, hangszórók, kezelőszervek nem elől vannak, a talp szánalmas.
Ami tetszik: 27-es és fhd, liftes mechanika, vesa 100, szögletes káva.
Kár, hogy a káva négyszög formáját lerontják az idióta hangszórók. Azt nem tudom, milyen képfrissítést tud AMD kártya nélkül.. Ha tudja a 75 Hz-et, akkor jóóó, ha nem, akkor óóó! (csalódott tömeg hangja) A többi cucc az érdeklődési körömön kívül van. -
SunMount3r
nagyúr
Pedig most, hogy végre bedőlt a bányászpiac, mindenki örülhet az
olcsóbbVGA-knak. Jah, mégsem... (Szuperül jönnek össze a dolgok, szokás szerint).Predatorr: 12K egy szimpla 4 portos, passzív USB 3-as HUB-ért tényleg rablás. Bár itthon mindig SOKKAL drágábbak voltak vs. Ali. Ha aktív HUB lenne, rendes saját táppal akkor még max 10K elkérhető lenne érte.
-
Predatorr
őstag
A hardvszervekhez a hardverek juttatják el az oxigént.
Jó kis guberálós cuccok (aztán hány W a 3070 a laposban?), de legalább drágán. A DeLock USB elosztót 5000Ft körül vettem. Azóta biztos ezt is felkapták a bámyászok, azért 12e Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A héten notebook, perifériák, dokkolók és székek tűnnek fel a különféle komponensek mellett.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trollok komolyan
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- EAFC 25
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- További aktív témák...
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest