- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoDWaW07
őstag
a hideg kirázott amikor meg fordította a procit
-
stileboss
csendes tag
Uhh mik vannak. mondjuk szerintem hamar lebukosá válhat a dolog...
-
Black Dragon
addikt
Hát ez nagy
-
vergilx
őstag
azért a "proci" megnézése nélkül,a "hűtőről" is gyanús lehetett volna,hogy biza' turpisság van a dologban.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
-
angyalpc2
aktív tag
úgy 10 év múlva ez a hamis processzor kurva drága lesz
a gyűjtők egymást fogják túllicitálni XD
-
Robi BALBOA
őstag
Mert ők azt hiszik, hogy értenek hozzá, mert voltak kétszer a számtek teremben meg háromszor a számtek boltban, és pont láttak egy gépet miközben szerelték és úgy gondolják, hogy ennyit ők is meg tudnak csinálni, ja persze és a végén oda lyukadunk ki, hogy agp-s vga helyett vesz pci-e és nem belevaló procit a régi gépbe és mindenki hülye csak ő nem.
-
-
Oliverda
félisten
Pedig nem újdonság. A régi Pentium "1" CPU-kat is hamisították. A kerámiatokra rászitázott feliratot könnyen el lehetett távolítani és mivel akkoriban még jumper-ekkel kellett beállítani minden alaplapot, így amelyik CPU ment egy szorzó lépcsővel feljebb azt el lehetett adni magasabb órajelűnek.
-
Shono
aktív tag
hehehehehe sírok annyira hehehehe
-
törölt tag
válasz
hackeeeee #127 üzenetére
Azért a műanyagdarab hűtő helyett és a blank kézikönyv már önmagában is khmm... intő jel. Ha valaki ért hozzá, akkor kapásból kiszúrja, hogy nincs rajta a műanyag védőlemez, de a bevágások hiányából felülről is észreveszi, hogy ez nem kóser. Ezeket nem kell nézni, mert annyira ordítanak, hogy akinek nem tűnik fel, az még egy darab krumplit is betolna a foglalatba, ha inteles dobozban érkezik. Mármint fénymásoltban.
-
Boxi88
őstag
Pénzhamisításról már hallottam, de proci hamisításról, most hallok először! Így egész viccesen hangzik, de ha én is vettem volna, biztos nem kacagnék!!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
menalcas #126 üzenetére
Nézd...Nem mindenki olyan okos, hogy most jajjistenem ez biztos jó. Ha nagy örömmel vennél végre magadnak olyan cuccot amit lehet régőta szeretnél, lehet te sem néznéd, csak raknád össze, hogy mennyen már végre...
Mellesleg, lehet más is benézte volna, hiába ért hozzá, nem mindenki forgatja körbe 10szer a procit. Lehet bármit mondani, mert ahhoz képest felülről nem nagyon látszik, alúról van a gáz, a súlyát meg nem tudom, amúgyis ez az üzlet részről is egy vicc, hogy elvből síma fénymásolt dobozt nem vesznek észre, és ki is postázzák...
@Frenk: Jaja, azért is írtam, hogy jó végre itt is olvasni hírként.
-
RepeatSector
senior tag
NA EZ DURVA!!!!
én is voltam már hamisítás áldozata anno az sd ramokkal kingston sd matrica széria szám szépen 133mhz papiron tökéletes csak amikor a gépbe raktam 100mhz meg vmi kínai vacak visszavittem de nekem nem cserélték ki mert hogy működik a cucc -
válasz
Robi BALBOA #121 üzenetére
Az addig oke, hogy nem ert hozza, ez nem is lenne baj. De akkor miert nem bizza masra?
-
H.Ezredes
őstag
ez igazán cink..... :S:S:S:S
-
helkis
veterán
dúrva, gondolom pár okos aki válott i7.re még be is rakta a gépbe, az elégett alaplapot, tápot, stb.. is téríti az újtojás?
-
Perillustris
senior tag
Csodálkoztam is, hogy a kedvenc kínai kajáldámban minden menühöz ajándék proci járt...
Nem túl fer, mi?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ideje látni itt is a hírt, én már elég rég olvastam...
Hát ez elég gáz mondjuk, hogy egy ilyen üzlet nem veszi észre a fénymásolt dobozokat...
-
r-chee
őstag
Lehet, hogy az ilyen procik Gyűjtői Kiadások
.
-
válasz
harlyngton #111 üzenetére
Azt ugy se olvassa senki.
-
harlyngton
tag
Még felhívnám a figyelmet az igen részletes használati útmutatóra is...
-
Paul119
addikt
ha már meglepi [link]
-
Intel Surprise
-
Tomate
veterán
Miért lenne hamisítvány? Procit nem kaptak, csak dobozt... Szóval csak a doboz van hamisítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest