- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
válasz
Hellwhatever #138 üzenetére
Semmi gond, rendben van ez így, jó lenne ha ezt a hozzáállást eltanulná tőled itt mindenki(időnként magamat is beleértve)...
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz
Hellwhatever #136 üzenetére
Közben utánanéztem kicsit a dolognak, a TBP valóban pontos, benéztem bocsi.
-
Kansas
addikt
válasz
Hellwhatever #114 üzenetére
Eddig melyik gyártó melyik bejelentése kapcsán nem kellett? Én nem emlékszek olyanra... valami lódítás mindig becsúszik
Én csak abban reménykedek, hogy a BS-keret nagyját ellőtték a 8K gamingre...
Ha teljesítményben maradnak az előző generációs viszonyok és mindezt olcsóbban és kisebb fogyasztással hozzák, akkor szvsz megtették a dolgukat. Azért a 2x8pin tápcsati és a 2,5 slotos design alacsonyabb fogyasztást vetít előre a 4090-es monstrumhoz képest.
Várom a független teszteket... -
hahakocka
őstag
válasz
Hellwhatever #108 üzenetére
Nálam 180W az 5700, s ekörül volt megadva is ha jól tudom. 3 éve használom s mérem, nem akarom hogy sokat fogyasszon a gépem. Ha veszek új karit se fogok 200 fölé menni szerintem.
-
Kansas
addikt
válasz
Hellwhatever #108 üzenetére
A normális független tesztekben nem szoftverből mérik ám a fogyasztásokat, és az AMD ott is jobb volt az előző generációban is és nagyon úgy tűnik, hogy a mostaniban is jobb lesz.
Az meg ne is zavarjon, hogy nem az Igor által kritizált TGP-t jelentették be, hanem TBP(Total Board Power)-t... amiben nincs koncepcionális különbség. -
hahakocka
őstag
válasz
Hellwhatever #97 üzenetére
Hogy érted hogy teljes kártyára? (+ Hűtés vagy hogy?) Nem tudom nézd meg a teszteket a nagy tesztelőknél az előző genre s láthatod hogy -40-80W közti difik ott is voltak AMD javára azonos tesztben, s nem ez meg az nem mérve módon, hanem azonos mérési módszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Természetesen az RDNA 3 architektúráról lesz szó, de ez aligha lehet váratlan.
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest