- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz huskydog17 #27 üzenetére
Huh nagyon állat . Igényes, gyönyörű benne az RT is.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
huskydog17
addikt
A FIST trailert feltöltötték jó minőségben. Így azért már mindjárt máshogy néz ki.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
NoMix
tag
a szín falak mögött... Csá NV mi a pálya hogy vagy? Királyul ahogy te! Tessék meg mutatom a legújabb fejlesztésemet, én is tessék tesó böngészgesd... Áh látom most csak 386 stream processzorral lesz több az NV és te sem viszed túlzásba a 120 stream processzor többlettel. Úgy is csak egy szűk réteg fogja meg ízlelni az erejüket, ja vannak vagy 100-an kik ezeket meg is tudják majd fizetni a világban. Na te jössz, hova? A színpadra! Hova…
[ Szerkesztve ]
Kontárok klubbja chat oldal.
-
LGG555
aktív tag
Megnyugtatták a bányászokat hogy ezután is vehetnek az új kártyákból, kb ennyi volt a nagy bemutató DDDDDD
Konfig:MSI MEG B550 UNIFY-X, Ryzen5 5600x, G.Skill 16GB 4000Mhz, Radeon VII, Seasonic Snow Silent 550w..
-
félisten
válasz huskydog17 #23 üzenetére
Szerintem csak az Ampere bemutató show miatt , ahol nem bírták nagyon a 4 K streamet a szerverek, ha vissza emlékszel rá a Ps5 nél sem. Utólag aztán jött jó minőségben.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
huskydog17
addikt
Épp ez az, hogy ez már alapból előre elkészített és feltöltött vágott videó, tehát már alapból 4K-ban kellett volna feltölteni, de olyan, mintha az egész show-t és minden gameplay-t 1080p-ben vettek volna fel, ami számomra érthetetlen. A premier YT-on ugye 1080p-re van korlátozva, de most, 5 órával később is csak 1080p, mert úgy töltötték fel. 1-2 nagyon rövid gameplay-t felraktak 4K-ban is, de van, amit csak 30 fps-el. Na mindegy, ez nem worlds first problem, csak nekem nagyon fura. Én egy ilyen jellegű, technológiára kihegyezett előadásnál elvárnám a 4K60fps-t.
-
félisten
válasz huskydog17 #20 üzenetére
fel fogják majd tölteni 4 K ba YT-ra szerintem ma este is már. Az a nyulas ugrálós játék,a FIST bazi jól nézett ki
-
zseko
veterán
Hát én inkább megvárom az összefoglalót, elkezdtem nézni, de egyrészt ez marha unalmas, másrészt a még alacsony angol szintem miatt is eleve marhára kellett koncentrálnom, hogy értsem mit beszél. (bár Lisa Su-t meglepően jól értem, de egy film kb. esélytelen jelenleg még felirattal is)
HR24.hu
-
huskydog17
addikt
válasz huskydog17 #19 üzenetére
Amit nem értettem az NV előadásánl, hogy az miért 1080/30fps videó volt. Leginkább a demózott RTX játékoknál nagyon kellett volna a 4K60fps. Számomra teljesen érthetetlen, hogy 2021-ben egy ilyen tematikájú videó mindössze 1080p30fps, ebből a szempontból óriási csalódás volt. Az AMD-nél értelemszerűen bőven elég volt ez, hiszen videókonferenciás beszélgetésekhez bőven elegendő, ott úgyse volt gameplay.
-
huskydog17
addikt
Na hát az NVIDIA előadása végre értelmes volt, ez már valóban a játékosoknak szólt, pontosabban szinte csak nekik, semmi felesleges időhúzás, sorra jöttek a bejelentések az új RTX implementációkról, aztán jött a mindenki által nagyon várt 3060, majd jöttek az RTX30-as gaming notik. Nekem mondjuk nagyon furcsa volt egy NV előadást Jensen nélkül végignézni/hallgatni, de ugyanakkor szerintem jó lett.
NV ráadásul teljesen száműzte a partneri reklámozást, továbbá ők legalább megemlítették és elismerték hogy nehéz most VGA-t szerezni, de dolgoznak azon, hogy javuljon a helyzet.
Lisa-tól még ennyire sem tellett.
Szóval az NV előadás jó és érdekes volt, az AMD-é pedig totális katasztrófa.Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Tigerclaw
nagyúr
Az AMD-t csak atporgettem, de 1-2 nem tul erdekes termeknel nem talatam tobb bemutatot, de meg azt is epp csak erintolegesen mutattak be. A 90% csak marketing rizsa volt, ahol magukat dicsergettek, meg egymast a partnerekkel. Hol vannak a nem gamer kategorias mobil processzoraik? Ahogy tavaly is, iden is februarra igertek az elso AMD notikat, de tavaly is kb. nyarra lett elerheto nagyon limitaltan.
Volt mar egyaltalan komolyabb bemutato az elso roadmapok ota a Van Gogh es Cezanne szeriarol?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
imi123
őstag
Hol a "főszakács"?
Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
Duck663
őstag
Jeff, szilveszter óta nem sikerült kijózanodnod?
Igen-igen, még mindig Win7-et használok, és ha így haladunk még 2030-ban is így lesz.
-
YellowFlash
aktív tag
Azt a k*rva... ez az AMD előadás valami elképesztően unalmas volt.
They don't know... PepeLaugh
-
keIdor
titán
Borzalmas eddig az AMD CES.
Eleve nem vártam semmit, de ez egy marketing előadás.
Ötezerszer elmondja, hogy powered by AMD.
Úgy megy a műsor, mintha bámelyik boltba bemennél és lenne ötven RDNA 2 választék.
Jajj de büszkék, jajj de elsők mindenhol, a legjobb gémer VGA az övék. Jajj 100 awards won. Jajj, de izgatottak.
Haha, raszterben maximum. Tényleg jók lettek, de ez elég hányadék előadás eddig. A befektetőknek szól...Nem fika, hanem vélemény. A zöldeket is ugyanígy leszólom, ha ugyanilyen lesz...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Duck663
őstag
Nesze semmi, fogd meg jól!
Igen-igen, még mindig Win7-et használok, és ha így haladunk még 2030-ban is így lesz.
-
3050Ti várom, de nagyon.
-
szmörlock007
aktív tag
válasz huskydog17 #6 üzenetére
Hát nagy bemutatók nem ma lesznek, ahogy tavaly sem a Ces-en mutatkoztak be a fontos dolgok, ezekre kár várni.
-
Haha! Én is azt várom, hogy lássam végre az árlistákon, hogy mennyiért nem veszem meg egyelőre a 3050Ti-t, pedig már tűkön ülök egy HDMI 2.1-es VGA-ért (vagy VRR kompatibilis DP>HDMI adapterért).
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
bobalazs
nagyúr
Covid, science, reklám, mi lesz még? Fast forward nincs?
-
GeryFlash
veterán
Gondolom mindket ceg vezetoje toredelemsen elnezt ker a kamu MSRP-k miatt amirol tudtak hogy rohadtul nem lesz realis es semmit nem tettek a scalparek ellen es remelem most elhagyjak ezeket a lozungokat hogy ok mennyire a jatekos tarsadalomert elkotelezettek.
Meg ugye ezek a +65-70%ok amik gyakorlatilag inkabb 40-45% lett kb 50% tdp novelessel (Nvidia oldalon, AMD oldalon a korabbi katasztrofa perf/wattot sikerult felkuzdeni a Turing szintjere).Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
GodGamer5
addikt
Remélem lesz valami a 3050ti és a 3060-ról.
[ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 5600X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- INGYEN FoxPost! Intel Core i7-13700KF LGA1700 processzor (hűtő nélkül) - 12 hó garival! -
- I5 6400 Processzor eladó 3db
- AMD A10-7800 4-Core 3.5GHz FM2+ Processzor
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!