Új hozzászólás Aktív témák
-
0xFFarm
újonc
Nekem megvan több mint egy éve.
Jó kis egérke, kézre áll (jobbkézre).
Világítós módban kicsit gyorsan lemerül a 2 elem sajnos, viszont világítás nélkül nagyon sokáig bírja.
Görgő kezdett rajta össze-vissza működni, de csak szét kellett szednem és kicsit kitakarítani és azóta tökéletesen működik az is.
A vevő és az egér elég nagy távolságról is kommunikál. Már vicceltem meg vele a 8m-re ülő kollégámat, a gépébe bedugtam a vevőt, és az asztalomról kicsit ellenkorrigáltam az egérmozgásának.
Szóval aki fény nélkül használná annak ajánlani tudom, illetve ha valaki nem sajnálja h havonta vesz bele 2 elemet, akkor hajrá. -
redelectro
csendes tag
Jó egér, lassan egy éve használom, minden felületen elmegy.
Ár/értékben jó választás lehet az érdeklődőknek! -
csakszabi
csendes tag
Avago - 8-9000 Ft - 500 Hz, érdekes koncepció, az a szenzor se egy mai darab lehet, kiváncsi lennék mennyi idő után spinoutol valami random felületen
-
geree1023
csendes tag
válasz
redelectro #6 üzenetére
Hogy muzsikál az egér? Mennyire vagy vele megelégedve?
Köszi,
Geree -
MrSealRD
veterán
Az elemek élettartamáról van valakinek tapasztalata? Én most készülök venni egy ilyet. De a fogyasztás kulcs kérdés.
-
redelectro
csendes tag
Jó, lényegretörő cikk, majd pár nap múlva meglátom az egeret, hogyan muzsikál. Hama Urage-el eddig jó tapasztalataim vannak
-
kriszwells
aktív tag
Annyi kiegészítés a cikkhez, hogy nem csak kéken világít, hanem a DPI beállítástól függően: 800dpi-zöld, 1600-kék, 2400-piros, 4000-lila. Fogásra kényelmes, anyaga is jó. Remélem sokáig bírja majd.
-
SlayerGT
újonc
Kevesebb mint 3 hét használat után már kezdett elromlani a görgő... Ez azért durva. Sajnáltam, mert amúgy elég jó kis egér, a rapid fire gomb nagyon jó.
-
szasza_xp
senior tag
Valahol már lehet kapni, vagy csak ki van rakva a webshopba, hogy legyen ???
-
vaakuum
addikt
Első ránézésre megörültem, hogy milyen sok gomb lesz hüvelykujj alatt...aztán addig néztem, míg kiderült, hogy csak dombornyomásos dísz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Formula-1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mesterséges intelligencia topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest