Hama blog: uRage Unleashed egér

Ötödik évét éli a Hama játékosok számára kialakított márkája, az uRage. A három karomnyomos embléma most először jelent meg vezeték nélküli egér hátán. Sokak számára idegen ez a kombináció, de aki nem űzi professzionális szinten a gyors reakciót kívánó műfajt, annak otthonra, szórakozni bőven megfelel egy jobb „drót nélküli” is, aminek nem akad el a farka.

Majdnem szimmetrikus, de mégis egy kicsit jobb kézhez fordított az uRage Unleashed formája. Széles dereka és viszonylag magas háta miatt elsősorban tenyeres fogással lehet kényelmes, de az ujjas stílus is szóba jöhet, karmoshoz viszont túl hosszú és széles. Összesen hét gombja van, a két Omron mikrokapcsoló fő gombot és görgő alatti harmadikat egy görgő mögötti felbontás állító, két hüvelykujjas és egy, a bal gombból kivágott gyorstüzelő egészít ki. Hátát a stabilabb fogás érdekében csúszásgátló felülettel vonták be.

Érzékelőből optikait kapott az Avagótól, de pontos típusát nem tudni, csak annyit, hogy felbontása négy lépésben állítható 800-tól 4000 dpi-ig. Érdekes részlet az aljára szerelt, USB lekérdezési frekvenciaállító, amivel 250 és 500 Hz-et lőhetünk be, ezek megfelelő értékek egy játékos egérhez. A csúszka harmadik állása is szokatlan, a film módot aktiválja, melyben az egér multimédiás távirányítóvá válik. A gyorstüzelő play/pause, a hüvelykujjas gombok előre-hátra léptetés, a görgő hangerőszabályzó, a felbontásállító pedig munkaasztalt előhívó funkciót kap. Említést érdemelnek még a teflontalpak.

Az uRage Unleashed egér táplálásáról két ceruzaelem (AA) gondoskodik, így biztosan nem lesz könnyű. Rádiós adóvevője parányi, alig emelkedik ki az USB csatlakozóból, használaton kívül az egérbe rejthető, az elemek mellé. Hátán az uRage logó és görgője is kéken világít, vezérléséhez pedig nem kell külön szoftvert telepíteni. Vételára 8-9000 forint körül mozog, ezzel gamer viszonylatban a középkategóriába tartozik, vezeték nélküli játékos egérnek pedig kifejezetten olcsó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Hama

Azóta történt

Előzmények