Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xFFarm
újonc
Nekem megvan több mint egy éve.
Jó kis egérke, kézre áll (jobbkézre).
Világítós módban kicsit gyorsan lemerül a 2 elem sajnos, viszont világítás nélkül nagyon sokáig bírja.
Görgő kezdett rajta össze-vissza működni, de csak szét kellett szednem és kicsit kitakarítani és azóta tökéletesen működik az is.
A vevő és az egér elég nagy távolságról is kommunikál. Már vicceltem meg vele a 8m-re ülő kollégámat, a gépébe bedugtam a vevőt, és az asztalomról kicsit ellenkorrigáltam az egérmozgásának.
Szóval aki fény nélkül használná annak ajánlani tudom, illetve ha valaki nem sajnálja h havonta vesz bele 2 elemet, akkor hajrá. -
redelectro
csendes tag
Jó egér, lassan egy éve használom, minden felületen elmegy.
Ár/értékben jó választás lehet az érdeklődőknek! -
csakszabi
csendes tag
Avago - 8-9000 Ft - 500 Hz, érdekes koncepció, az a szenzor se egy mai darab lehet, kiváncsi lennék mennyi idő után spinoutol valami random felületen
-
geree1023
csendes tag
válasz
redelectro #6 üzenetére
Hogy muzsikál az egér? Mennyire vagy vele megelégedve?
Köszi,
Geree -
Az elemek élettartamáról van valakinek tapasztalata? Én most készülök venni egy ilyet. De a fogyasztás kulcs kérdés.
-
redelectro
csendes tag
Jó, lényegretörő cikk, majd pár nap múlva meglátom az egeret, hogyan muzsikál. Hama Urage-el eddig jó tapasztalataim vannak
-
kriszwells
aktív tag
Annyi kiegészítés a cikkhez, hogy nem csak kéken világít, hanem a DPI beállítástól függően: 800dpi-zöld, 1600-kék, 2400-piros, 4000-lila. Fogásra kényelmes, anyaga is jó. Remélem sokáig bírja majd.
-
SlayerGT
újonc
Kevesebb mint 3 hét használat után már kezdett elromlani a görgő... Ez azért durva. Sajnáltam, mert amúgy elég jó kis egér, a rapid fire gomb nagyon jó.
-
szasza_xp
senior tag
Valahol már lehet kapni, vagy csak ki van rakva a webshopba, hogy legyen ???
-
vaakuum
addikt
Első ránézésre megörültem, hogy milyen sok gomb lesz hüvelykujj alatt...aztán addig néztem, míg kiderült, hogy csak dombornyomásos dísz...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Subaru topik
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest