Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Xaels
félisten
válasz
Black Dragon
üzenetére
Nem árt néha elolvasni és értelmezni a cikket mielőtt kommentel az ember és nem fordulna elő ilyen hiba XD Jah ez egy könyv, méghozzá ha jól vettem ki egy trilógia első kötete lesz.
-
capulet75
addikt
A könyvet kéne forditani és kiadni.
-
capulet75
addikt
Fordítást azonnal!

-
Xaels
félisten
A játékot nem szeretem, nem jött be de elismerem, hogy letettek az asztalra valamit a fejlesztői.
A könyvekről annyit, hogy szívesen olvasnám mert ugye olvasni azért más mint játszani és főleg ebben a műfajban szeretek olvasni. A magyar nyelvű megjelenés meg csak kiadótól függ. Szerintem vannak olyan kiadók akik le tudnák érdemben fordítani(Szukits, Tuan) csak attól függ mennyibe kerülne ez nekik. Mostanság azért jelentek meg játékból íródott kötetek nálnk is.(Mass Effect, Dragon Age...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Asus VZ239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- Apple iPhone Air 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nincs mindenre idő. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)