Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Mondjuk azt nem értem, hogy miért kell a forgatókönyvet olyan szerveren tárolni, ami elérhető a nyilt internet felől.
-
-
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
Feketelaszlo #11 üzenetére
A Sony ügye kínosabb volt, mégis csak egy technológiai cég médiaágazata.
-
Feketelaszlo
senior tag
Mondjuk elég amatőrnek tűnik, ha 2017-ben egy nagy hollywoodi név kívülről ilyen könnyen elérhető helyen tárolja a premierjeit meg forgatókönyveket.
-
nubreed
veterán
Egyébként is ez az utolsó évad, szóval mindegy, úgy sem jön belőle újabb.
-
strogov
senior tag
"Hollywood híres a hisztizésről. Én meg féltem a sorozatokat, amiket nézek."
A GoT egy aranytojást tojó tyúk. Egy kis hiszti miatt nem fogják levágni. 1 szezon lesz még belőle, és az már be van rendelve. Ezen kívül már 5 spin-off van tervben. Dunk and Egg szerintem az egyik biztos befutó ... annak idején George R. R. Martin ezt ajánlotta az HBO-nak GoT holtidős sorozatnak.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Nem értem miért.
1rész kikerül, tegyük fel mindenki ott nézi meg és nem HBO felületen (ahol nincs reklám). Mivel havidíjas rendszerről van szó, így senki nem fogja lemondani az előfizetését, hiszen a következő részt meg szeretné nézni. Max a méréseknél kibukik, hogy az adott részt kevesebben nézték meg, aminek tudják, hogy ez az oka. -
jupp008
senior tag
"kb. másfél terabájtnyi adatot szereztek meg, köztük több sorozat még be nem mutatott epizódjait,"
akkor azért olyan sok részt azért nem szerezhettek meg, gondolom nem divx formában voltak a filmek
-
elithun
őstag
Így lehet gyorsan elérni, hogy ne jöjjön több rész az adott sorozatból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobil flották
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Yettel topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő