- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Rhino666 #329 üzenetére
Hát.. Nemtom..
Most Én ezt külső szemmel úgy mondanám, amit Te mondasz, hogy nincs akkora bevétele a kiadóknak, stb a steam-es eladásokból, és ez miatt nem tudnak a fejlesztésekre költeni.. (tudom,hogy nem mindig a kiadó a fejlesztő is, de asszem érthető, hogy mit hogy értek).
Szóval, az, hogy egyre több optimalizálatlan sz@r jelenik meg, az nem feltétlen a steam hibája.. Eleve tudjuk azt is, hogy rohadtul nincs arányban a hardveres piac a szoftveres piaccal, és szerintem nincs akkora, hogy ha megszűnne, akkor minden jobb lenne...
Attól ugyanúgy nem optimalizálnák a motorokat, ugyanúgy a kiadás napján bizonyos játékokhoz kéne vagy 5 patch, hogy játszható legyen... Attól függetlenül ugyan azt a játékot veszed meg a boltban, lemezen, mint amit megvehetsz Steam-en, vagy akár Origin-en..
Szóval, szerintem semmivel nem lenne jobb, ha nem lenne.. Mióta is van Steam? 2002 óta.. Tehát, szerinted 2002 óta hanyatlik a pc játékos ipar?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Rhino666 #329 üzenetére
Értem, tehát a te személyes véleményed az objektív kritérium, amivel nem lehet vitatkozni. Világos.
@többiek: nem olvastam ma még újságot, lemaradtam valamiről? Írtak olyat, hogy az ENSZ valakinek az egyszemélyes uralma alá rendelte a világot? Fenyegette meg valaki a holdról a földre irányított hatalmas lézerrel a világhatalmakat? Épült mostanában valahol akarat-irányító berendezés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 - i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest