Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
"Script" és statikus közt ma már talán inkább az a hangsúlyos, hogy mikor van valami gebaszott nagy kódbázis amit mindenféle jött-ment fejlesztő ír, akkor melyikkel lesz karbantarthatóbb a kód. Én dolgoztam valamennyit Pythonban meg PHP-ban, és sokkal többet Java-ban... Bele sem akarok gondolni, mi lenne, ha nem lenne ott a Java fordító ill. az Eclipse, aki kismillió hibát kiszúr helyettem, na meg főleg ledarálja a refaktorálások "agyatlan" részét, stb. Ilyen szintű tooling-ot dinamikusabb nyelvekhez lehetetlen csinálni. Aki persze nem tanult meg ezekkel élni, az nem érti, aki viszont igen, nem tudom hány tértek vissza jószántából dinamikus nyelvekre. Ruby-ra meg ilyen "szexi" dolgokra talán, na de PHP-ra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Rap, Hip-hop 90'
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest