- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Home/Nest
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Végre módosított a shader fordításon a Monster Hunter Wilds
- Milyen TV-t vegyek?
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Projektor topic
- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
"Script" és statikus közt ma már talán inkább az a hangsúlyos, hogy mikor van valami gebaszott nagy kódbázis amit mindenféle jött-ment fejlesztő ír, akkor melyikkel lesz karbantarthatóbb a kód. Én dolgoztam valamennyit Pythonban meg PHP-ban, és sokkal többet Java-ban... Bele sem akarok gondolni, mi lenne, ha nem lenne ott a Java fordító ill. az Eclipse, aki kismillió hibát kiszúr helyettem, na meg főleg ledarálja a refaktorálások "agyatlan" részét, stb. Ilyen szintű tooling-ot dinamikusabb nyelvekhez lehetetlen csinálni. Aki persze nem tanult meg ezekkel élni, az nem érti, aki viszont igen, nem tudom hány tértek vissza jószántából dinamikus nyelvekre. Ruby-ra meg ilyen "szexi" dolgokra talán, na de PHP-ra...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Acer Wave 7 Mesh: Hetediziglen
- Gyúrósok ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Honda topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged