Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vanhalen
senior tag
válasz
HelloWorld #5 üzenetére
Szerintem világszerte HATALMAS igény lenne rá és nem millió, hanem milliárd darabokat adnának el belőle, még akkor is, ha az emberek jelentős %-a iskola elvégzése után megesküszik, hogy "többet az életben nem veszek a kezembe könyvet"
Amit meg írtál hát.. Nyilván nem ismerik az emberek, ami nem csoda mert ha jól emlékszem tavaj, az iPad megjelenéséig (ami leszorította kissé a kindle árait is) volt, hogy 80 körül láttam, ami azért valljuk be: Nevetséges. Azt viszont tényleg nem tudom, egyszerűen foggalmam nincs a technikai hátteréről, hogy egy linux verzót duttató se kamerával, se egyéb bővítéssel nem rendeklező kisméretű e-ink kijelző milyen előállítási-fejvesztési költségekkel járhat.. Mp3 lejátszó és kártyaolvasó (amiket tartalmaznak ezek) meg nem egy nagy innováció. Tényleg nem vágom a technikai hátterét, esetleg valaki felhomályosíthatna
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest