- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Ezen nem veszünk össze, nekem teljesen más erről a véleményem, nem tudom, hogy helyes-e, meggyőzni nem akarlak, tiszteletben tartom a gondolataid
dabadab: Dedikált netem nem hiszem hogy lesz, nem is ezt akartam kihozni. Tudom, hogy megosztott hálózat, de ha papíron ezt tudja - az apró betűs résszel együtt! - akkor miért nem kapom meg? Az, hogy én teljes mértékben kihasználom(mint ahogy voda mobilnettel nem teszem), az az én dolgom, nekik az ígért szolgáltatást kell biztosítani. Ha nem képesek, ne árulják az adott feltételek mellett. Ez lehet, hogy önzőnek hangzik, sőt az is, nem is így állok hozzá, a letöltésem nagyobbik részét nem p2p teszi ki, de könyörgöm, fizetek, elvárom a cserébe a leírtakat
Morden24:
Nem teljesen értem az embertípusokról formált véleményed
Komolyan, én sem a kötekedés miatt
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest