Hirdetés
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apone33
őstag
Nagyon komoly ez a kommentár.
Remélem ez jobb lesz mint az 1 része.
-
Dr. Romano
veterán
"....és a Tom Clancy's H.A.W.X. 2 című repülőgép szimulátor program...."
Jah szimulátor. Biztos ezen képzik az igazi pilótákat is.
-
Uga
csendes tag
Tudom annyira nem vág ide, de muszáj megkérdeznem: ugye időzítve lett posztolva???
(2010-10-10 10:10)
-
wolfman
veterán
Kíváncsi vagyok milyen lehet a többi ember ott a szerkesztőségben, ha ennek ilyen hikomat hangja van, a fogalmazásairól nem is beszélve. Próbálta a Bazsó-Vinkler páros szép mondatalkotását utánozni, de nagyon nem jött össze neki.
A játékra visszatérve, az első rész nekem annyiból nem tetszett, hogy egér-bill párosával játszva nem lehetett pontosan célozni, hanem ha picit lejjebb nyomtam a kurzort akkor kb. 3mm-t ugrott arrébb a célkereszt, nem pedig tizedmillimétereket. Gondolom Joy-ra van kitalálva, és a második részben ezt már megoldják.
-
zazahoho
őstag
a játék a lényeg
,az elsőt is toltam 1 évig ,remélem ez is hasonlóan jó lesz
-
wolfman
veterán
Jaaaajjjaaaaaajjjaaaaaajjjaaaaaajjjj!
Hát ez a majom kommentátor meg mit képzelt? Borzalmas ahogy beszél, felettébb idegesítő hallgatni. Ráadásul még hülyén is fogalmaz. Bárki megnézi a videót, hang nélkül tegye, mert ez rettenet!Ettől eltekintve, a játékot várjuk sok sok szeretettel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Fujifilm X
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Robocop – Rogue City: Unfinished Business teszt
- Elektromos cigaretta 🔞
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest