- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SH4D0W2011 #11 üzenetére
PC-n játszom. Csak ha hazautazom a kollégiumból, nem szoktam a hátamon hazavinni a desktopot, hanem van otthon egy konzol és azon szoktam szórakozni. Vannak játékok, ahol nem hiányzik, de lövöldözős játékokat mindenképp egérrel játszom.
-
ribizly
veterán
válasz
SH4D0W2011 #8 üzenetére
Miért? Kinek fáj, hogy lehet úgy is tolni? Miért ne működhetne úgy, hogy controller esetén aim assist, egér esetén meg no aim assist. Már az nagy előnyt ad, hogy controller esetén elég egy irányba nézelődni és rá ráhúzza a bujkálókra.
A pontos és gyors célzás meg ne legyen már op kategória... -
Nem tudja valaki, ehhez lesz egér billentyűzet támogatás mint a Fortnitehoz? Ma játszottam úgy a wireless egér + billentyűzet kombóval és így sokkal jobban élveztem végre.
-
NandorHUN
addikt
válasz
DiamondBack #1 üzenetére
Szerintem PUBG-ben is egy katasztrófa a célzás. Raibow után legalábbis valami borzalom a recoil.
-
KFORboy
senior tag
Még jó, hogy Battle Royale nevet kapott...
-
Thome
veterán
Amíg ilyen katasztrófális lesz a játékban a célzási rendszer, addig az egész kuka számomra. Pedig egy jó kis játék lehetne.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
DiamondBack #1 üzenetére
Open béta jön 22-én, utána free-to-play lesz a játék.
-
DiamondBack
senior tag
Kicsit izzadtságszagú, pcre kijött ingyen most megnézik hátha ps4-en lehet még pár dollárt kaszálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Wuthering Waves
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED - Fehér
- Microsoft Xbox Series S 512GB Játékkonzol + kontroller+ gyári doboz+számla+ 2-ÉV EURONICS GARANCIA!!
- Nintendo Switch 2 + Mario Kart World + Gyári tok + Gyári Joy-Con Wheel Pair (4hónapos!)
- XBox Series X + Gyári 0 km-s Kontroller
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest