Új hozzászólás Aktív témák
-
full adattárolásra alkalmatlan az általad említett technika, még egy full hd-s filmet sem tud áttolni a hálón a jelenlegi hálózati architektúrák.
Szerintem inkább annak van értelme amit a MS pl a home server-rel akar, hogy minden lakásban legyen egy file, nyomtató szerver amin az adatokat tároljuk, s a többi egységben csak a programoknak kell lennie ...
- lenne egy alacsony fogyasztású server mondjuk atom 1 terrás vinyóval (35w) vagy egy összetettebb nas torrent ftp nyomtató kezeléssel és megosztással (20w)
- házimozi egy full hd lejátszására alkalmas gép mely gigabites lanon csatlakozik a hálózathoz (100 Mbit tapasztalatom szerint kevés)
- gyereknek egy gép amivel tud játszani
- meg laptop amivel a fontosabb cuccokat el lehet érni a szerveren ... -
Lehet én vagyok a világ egyetlen olyan embere, akinek a telepítést követő 2. napon már 10 percenként dobott kékhalált a windows 7-je, mivel a drága, úgy gondolta, hogy van frissebb driver is a laptopomhoz mint amit én feltettem, s feltette.
Ebből következett, hogy jött a kékhalál barátunk.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Microsoft két tesztfázist is elhagy a szokásos fejlesztési lépések közül.
- Proxmox VE
- Építő/felújító topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest