- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- Milyen SSD-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mini-ITX
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- SONY LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomio
tag
"ha az adott hardver tekintetében a sebességnél fontosabb a fogyasztás" - nagyon pozitív, hogy van ilyen is
A "Gbps-os tempó" hogyan számítódott? Wikipedia-n: a data rate of 14 Gbps per pin
Míg más Wiki oldalon igencsak más értékek vannak. Mit nem látok? Mit számolnak itt és ott -
opr
nagyúr
Azt tudom, csak ezek mar osregi dolgok. Utana a P4 era kozepe-vege ota meg gyak annyit hallottam roluk, hogy patent trollkodnak. Jo 10 eve ez az elso olyan hir, amikor nem arrol olvasok, hogy valakit bepereltek valami ordas baromsag miatt, hanem konkretan fejlesztettek is valamit. De persze mondom, lehet csak En nem voltam eleg figyelmes/tajekozott.
-
Csabis
aktív tag
Ha jól emlékszem.. Edo Ram -ot ők fejlesztették ki.. Csak nem lett tovább fejlesztve pedig lekörözte a Sima Ram szabványt. De lehet volt utódja de csak teszt asztalon.
Meg volt még egy Ram tipus azt ők tették le az asztalra..
De azt nem vágom mely volt az.
- Lehet a RAMBUS, RD-Ram volt .netán.. -
opr
nagyúr
A rambus meg csinal erdemi fejlesztest?! En azt hittem, "ujabban"
bo 15 evecsak patent-trollkodnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest