- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomio
tag
"ha az adott hardver tekintetében a sebességnél fontosabb a fogyasztás" - nagyon pozitív, hogy van ilyen is
A "Gbps-os tempó" hogyan számítódott? Wikipedia-n: a data rate of 14 Gbps per pin
Míg más Wiki oldalon igencsak más értékek vannak. Mit nem látok? Mit számolnak itt és ott -
opr
nagyúr
Azt tudom, csak ezek mar osregi dolgok. Utana a P4 era kozepe-vege ota meg gyak annyit hallottam roluk, hogy patent trollkodnak. Jo 10 eve ez az elso olyan hir, amikor nem arrol olvasok, hogy valakit bepereltek valami ordas baromsag miatt, hanem konkretan fejlesztettek is valamit. De persze mondom, lehet csak En nem voltam eleg figyelmes/tajekozott.
-
Csabis
aktív tag
Ha jól emlékszem.. Edo Ram -ot ők fejlesztették ki.. Csak nem lett tovább fejlesztve pedig lekörözte a Sima Ram szabványt. De lehet volt utódja de csak teszt asztalon.
Meg volt még egy Ram tipus azt ők tették le az asztalra..
De azt nem vágom mely volt az.
- Lehet a RAMBUS, RD-Ram volt .netán.. -
opr
nagyúr
A rambus meg csinal erdemi fejlesztest?! En azt hittem, "ujabban"
bo 15 evecsak patent-trollkodnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest