Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
És szerinted melyik lap kezeli ezeket normálisan Duálban? Én és néhány barátom kipróáltunk pár DDR3-as modult és lapot és azt kell mondjam voltak gondok. Itt van nálam 2db OCZ 1800-as modul, de nem mennek az X38 királyának számító Asus Maximus Extreme-ben 1800-on. Sőt, az 1600-at is csak kínnal hozzák.
Bár lehet másoknak jobbak a tapasztalataik, de egyelőre a jobb DDR3-as memók olyan árban vannak, miből 2db csúcskategóriás lap is kijön.
-
bteebi
veterán
Hátö... lehet, hogy le vannak, de nem is 2,0-2,2 V-on mennek ezek a modulok a szabvány 1,5 helyett... azért az nagyon nem mindegy
. Meg majd lesz még ez jobb is. Ráadásul még (fizetőképes) kereslet, igény sincs rájuk... Amúgy Nehalemig szerintem nem is lesz értelme az 1600+ RAM-oknak (a procik egyelőre nem igazán bírják kihasználni még az 1333-asakat se, úgyhogy jelenleg még kb. tök mindegy...).
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS PRIME Z590-P
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3640
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. Meg majd lesz még ez jobb is. Ráadásul még (fizetőképes) kereslet, igény sincs rájuk... Amúgy Nehalemig szerintem nem is lesz értelme az 1600+ RAM-oknak (a procik egyelőre nem igazán bírják kihasználni még az 1333-asakat se, úgyhogy jelenleg még kb. tök mindegy...).