- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- OLED TV topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- eGPU tapasztalatok
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MCBASSTION #11 üzenetére
Ne a saját fejeddel gondolkodj, hanem egy egységsugarú "gémer" fejével, aki windows-hoz szokott.
Szerintem sem nehéz, de mégis sok júzer nem találja a menüt, mert nincs ráírva, hogy start, és windows logo sincs rajta. Rengeteg ilyen van, tapasztalatból tudom.Valamiért mégsem terjedt el az OpenGL mostanában. Tudom, hogy elvileg mindent meg leht oldani openGL alatt is, de sajnos arra nem tudok magyarázatot, hogy miért nem használják, mikor a DX vastagsága régóta ismert probléma. Gondolom, az OGL is ugyanolyan "vastag", nem?
-
válasz
MCBASSTION #11 üzenetére
persze, csak pl linux alatt a hdtv underscant nem lehet CCC-ből kikapcsolni, hanem parancssorból kell mókuskodni...
Ez egy a sok közül, de én pl most ezzel szembesültem, mert gondoltam HTPC-nek egy ubuntu is jó lesz XBMC-vel.Örülnék én is ha végre felhasználóbarát módon használható lenne a linux is, de még mindig nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Küszöbön az androidos PC-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bittorrent topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Házimozi haladó szinten
- Xbox Series X|S
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest