- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
Nagyon szép...
-
caizzz
senior tag
"A Windows 7-tel előtelepített Toshiba Portégé M780 áráról és pontos megjelenési idejéről még nincs információ"
Akkor minek kellett a kijelzőre Vistát fotosoppolni?
Amúgy jó gép. Nem lehet rá panasz.
[ Szerkesztve ]
marakujás kőbányai
-
.mf
veterán
Tévedsz, és sajnos az iparág is (talán direkt) keveri.
EZ a (convertible) TABLET.
Az iPad NEM TABLET, hanem SLATE (ezért is ment régebben a találgatás, hogy iSlate-nek fogják hívni). A slate tablet-pc, ami nem rendelkezik billentyűzettel. A convertible tablet pedig olyan notebook, amelynek kiforgatható és a billentyűzetére visszahajtható a képernyője, és így tábla-pc-ként működik.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
rii
nagyúr
majd'kijönnek tablet PC-k kihajtható bil.-lel, vagy elôcsúszó bill.-el, és azokat meg emiatt netbook-nak nevezzük majd ;-)
nem kötözködni akartam, csak tényleg nehezen igazodok már ki, pláne ha egy notebook-ot a tablet-funcikó miatt tablet-nek hívunk ... :-/
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Zanik
addikt
Szerintem is pofásra sikeredett. Viszont a beépített ODD szvsz tök felesleges egy kompakt gépbe. Lemezt kiírni, lemeztől telepíteni bőven megteszi egy külső egység is, és máris kevesebbet nyom a kicsike.
[ Szerkesztve ]
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
xedos
addikt
Igen, itt tér el a piac...
Az iPad ügye 70deka... és 1.6cm vastag -cserébe kevesebbet tud .
Ez meg... 2Kg!!!! ki fogja ezt kézben huzamosabb ideig hordozni????
Ha meg nem, akkor minek? -
-
Napfénysüti
nagyúr
Egész tetszetős, elfogadnám. Mondjuk az ára szerintem minimum 500k lesz és lehet még keveset mondtam.
Més que un club!
-
Móci
addikt
Valóban tetszetős, csak kicsit vastag szegény. Tetszik azért.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
veterán
Egész jó lett, valóban. Otthoni felhasználásra nem nagyon tudom elképzelni, de az üzleti felhasználásban van ráció.
-
bartucc
addikt
Ha jól tudom, mert forgatható a kijelző és kézi kis táblává formálható. De ezért kár új nevet adni szerintem is. Egyébként bejön a gép, de nekem elég lenne érintő nélkül is, a tudása miatt, meg külső is bejön.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
rii
nagyúr
most ez most mér'tablet?
nemár.pár évvel ezelőttig voltak a szerverek, a PC-k, meg a notebook-laptop-ok....
és az már hagyján, hogy van eeepc netbook, nettop, (megmég ki tudja mi) de hogy még a notebook-ot is már valamilyen okból kifolyólag tablet-nek nevezzék ... nem'hogy elvesztettem a fonalat, de kezdem úgy érezni, nem is volt fonál.
amúgy ennek kifelyezetten tetszik a külleme.
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED TV topic
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- -70% HP EliteBook 850 G7:i7 10610U,32GB RAM,512GB SSD,15.6" FHD,vil.MAGYAR numeri.bil.l,Win11Pro HU
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Precision 3490 14" FHD IPS érintőIntel Ultra 7 165H RTX 500 ADA 32GB DDR5 1TB NVMe IR kam gar
- ThinkPad L13 - 13.3" FHD IPS, I7-10510U, 16/256, type-c +SZLA! +GAR!