- Socket AM4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Monitor hiba topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
ricshard444 #123 üzenetére
Oké, most már érthető minden
Ám szvsz így feleslegesen bonyolítva van az egésznek az értelmezése, persze nézőpont kérdése ugyan, de engem jobban érdekel úgy hogy az új mennyivel gyorsabb, mint az hogy a régi mennyivel lassabb
De, mint említettem ez az én véleményem, a cikknek ettől még nincs semmi baja
-
zseko
veterán
Érdekes volt olvasni a cikket, két dolog lett végül amit nem értek.
Az egyik, hogy ha az a kérdés hogy megéri-e a 6970-et lecserélni 7870-re, akkor szerencsésebb lett volna a az előbbit venni 100%-nak, sokkal egyszerűbb lenne látni a másik kártya teljesítményét. Számomra legalábbis sokkal realisabb azt látni hogy az Y kártya ~25%-al erősebb X-től, mint azt hogy az X kártya az Y kártya 80%-át hozza.
A másik az a minimum és az átlag értékek, ebben lehet hogy most nehéz felfogású vagyok, többször is átolvastam már de egyszerűen nem értem. Ha egyszer valami minimum érték, annak hogy van maximuma?
Ettől függetlenül érdekes volt látni a teljesítménykülönbségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Socket AM4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Vicces képek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest