Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi haladó szinten
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
klepto
addikt
Életmentő tesztecske
Már tűkön öltem, hogy vajon milyen lehet a Fermi, és mennyi lesz az ára, ha hivatalosan is megjelenik, de most már látom, hála ennek a tesztnek, hogy nem is szeretem, szeretném annyira a Zöldeket, mint amennyire eddig szerettem őket
Sokáig Radeon ellenes nVidia fan voltam, de az 5850 60-70.000.-Ft-os ára, és a 90-110.000.-Ft közötti gF470 szinte azonos teljesítménye egyértelműen az Ati felé billenti nálam is a mérleget.
Kíváncsi leszek a majdani kisebb nVidia-k, és az Ati 5750, 5770 közötti teljesítmény és árbeli eltérésére, de ha a középső szinten is megmarad ez a difi, akkor nagyon kapaszkodnia kell majd a zöldeknek, hogy normális eladási darabszámot produkáljanak az Atival szemben
Persze azért egy közeljövőbeli Radeon árcsökkentés még jobban aláásna a zöldek törekvésének, és még jobban (egy azonnali vásárlással) áttérítene a Vörösek oldalára
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Bontatlan E olvasó..
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Update 09.25. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest