Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
A Max Payne 3 megvan ,és szép grafikán futott.
A másik a Gta 5 pc verziójáról mit tudtok?
Én azt, hogy Max Payne 3 motorja alatt pörög, és nem értem a kiadót, miért nem jelenti be a pcs verziót.
Nem tudom, hány Xbox 36-as, és ps 3 -as példánynak kell hozzá elkelnie?
Az a helyzet, hogy nem simerem a kiadót. -
aniati1122
csendes tag
Helló srácok új vagyok és segítséget kérek.Felraktam a MP3-at és az a bajom hogy nem indult, nézegettem hozzászolásokat videókat, kiderült kis ablakos módban menni fog,gondoltam oké, tényleg elindul de a "initializing" töltőképernyőnél megáll, nem lefagy csak nem tölti be,erről is nézegettem videókat,és próbáltam mindent, átengedni tűzfalon stb. de semmi.Örülnék ha valaki tudná a megoldást mert már kezd tele lenne a tököm vele.Előre is köszönöm.
-
amduser
tag
Teljesen rendbe van
remélem még idén kijön PC-re is
-
Dyingsoul
veterán
Jajjmár apám de bírom az ilyeneket... Ilyen alapon tegyünk egymás mellé egy követ meg egy iphone-t és akkor hasonlóság hogy egyik sem használható mass storageként, nincs copypaste, mms satöbbi...
-
batai15
félisten
crtl +c + v
nincs ezzel amúgy semmi baj, mert jó a harc rendszer. -
Hunork
veterán
jujj...
azért rendesen tönkrever sok utána megjelent játékot az elnagyolt grafikájával...a történetről meg ne is beszéljünk, manapság jó, ha évente 3 játéknak van sztorija, leszámítva az Amerikát meg kell védeni mindenkitől, szétbombáz, leszúr, felgyújt futva-kúszva-repülőn... -
Valdez
őstag
Mivel ugyanúgy RAGE engine és Euphoria lesz, mint a gta4 és az mp3, ezért valószínűleg azokhoz hasonló lesz mindenben. Nyilván mindent továbbfejlesztettek időközben, de az alapok adottak.
-
Gergosz2
veterán
válasz
StarKiller89 #34 üzenetére
hát én sem értem milyen MP3-mal játszott.
-
prolad
addikt
Ennek nagyon örülök,gta 4-nél mindenképpen sokkal jobb lesz a harcrendszer.
Bullettime is lesz? -
StarKiller89
senior tag
válasz
ollochances #21 üzenetére
nemtudom te mivel játszottál lol....
-
steven84
tag
Én pont ezért nem foglalkozok a Max Payne 3-mal. Egy az egyben tipikus elnagyolt Gta grafika, Max P. Történettel.
-
törölt tag
A jo dolgokat masoljak csak at szepen
Ami meg nem mukodott az menjen is a kukaba. -
>Deego..
senior tag
válasz
Sirandrish #30 üzenetére
Én az irányítással ki leszek békülve, ha ugyan így optimalizálják akkor egy elég jó gamma lehet.
-
Sirandrish
legenda
Ha működik akkor miért ne?
Magukat "lopják" meg? Borzasztó -
Shing
őstag
Akkor talán tényleg nem kell félni az optimalizálástól.
-
aizen92
addikt
ezzel egyáltalán nincs baj. én se értem a különböző hírportálokat. nagyon jó volt a MP3 harcrendszere. imádtam. nem fog ártani az 5nek. főleg h a gta-4-é egyáltalán nem jött be anno.
-
törölt tag
Mind kettő jó lesz, várom mind két alkotást
-
ollochances
csendes tag
Ez már csak azért sem annyira meglepő, mivel anno az is elhangzott, hogy az MP3-ban gyűjtött multi eredményeidet viheted magaddal a GTA5-be, tehát a vérvonal adott. Amúgy személy szerint én nem örülök ennek, nagyon vegyes véleményt formáltam az MP3-ról, összességében nem jött be annyira és furcsa mód pont a harc nem. Azt hiszem sokat kellett belelőni az ellenfelekbe mire megfeküdtek és, ha eltaláltam nem is volt semmilyen effekt, olyan volt, mintha a golyó nem is érintette. Mindegy a GTA5 várós nagyon inkább.
-
janos1988
addikt
-
.LnB
titán
Illene most már kihírezni, hogy nem szűnik meg a Digital Reality. Mert volt ma már két teljesen felesleges GTA5 hír. De magyar portál révén ezt a jó hírt sikerül figyelmen kívül hagyni.
Bocs a kritikáért de azért szerintem jogos. -
Hunork
veterán
Teljesen jó! A Max Payne 3 egy zseniális játék lett, újra húzta az öreget csodálatos környezetben, harcrendszerrel. A GTA5 szintén jónak néz ki, de az egy teljesen más világ, teljesen más történettel, biztos ott is jó lesz!
Amúgy meg nem értem a hisztit: a COD-ok, BF-ek mind egy kaptafára készülnek, vajmi kevés újítással, mégis veszik, mint a cukrot... -
Polllen
nagyúr
Nincs ezzel baj sztem.
-
Xaels
félisten
Összességében az MP3 nálam nem hozta amit vártam viszont a harcrendszer tényleg jól meg lett csinálva. Nem hiszem, hogy emiatt kéne ríni, pláne mert pl. a GTA4-ben nekem nem igazán jött be, mondjuk úgy az egész GTA4 nem jött nagyon, be viszont ezt az 5-öst várom.
-
ribizly
veterán
Akkor bezzeg nem lenne "hőbörgés", ha mondjuk valamelyik Resident Evil-nek a harcrendszerét másolták volna le...
De azért az szerintem kicsit ciki, hogy abból kell már cikket írni, hogy a Rockstar ugyanazt a rendszert használja az új játékukban, amit előtte már megalkottak egy másik (saját) játékukban. -
Gergosz2
veterán
ezen nincs semmi meglepő, mindenki sejtette, hogy a Max Payne 3 valamilyen szinten előfutára a GTA5-nek a grafika illetve harcrendszer terén.
-
kengyel
nagyúr
Nekem mindkettő bejött
-
danikollar
őstag
De egyébként 100%-ig ugyanaz, csak átskinezve.
-
afterwhite09
tag
Hmm még, ha nem is a Rockstar csinálnál mind2 játékot, ennyi erővel előleletne szedni akármelyik TPS-t
-
eddie17
addikt
Nagyon meglepő, hogy a saját maguk által megalkotott harcrendszert használják a következő játékukban. Wáó...
-
khron78
őstag
EA 2, csak ők a jót másolják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- AliExpress tapasztalatok
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Filmvilág
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!