Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula84
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Valami olyasmire gondoltam, amit írt g4mer is a 24. hozzászólásban kb. azt látom különbségnek.

-
g4mer
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Pc-n, ha lenyomod a P billentyűt, akkor elmosódik a kép. Boxon is van ilyen( meg gondolom ps3on is), de már elfelejtettem, hogy melyik gomb

-
hommeros
őstag
XBOX egyértelműen jobb nálam.

-
Morden24
nagyúr
Hát, aki ezeken a kis szarokon érdemi különbséget lát, annak sokkal jobb szeme van, mint nekem.
Számomra annyi, hogy az Xbox élesebb, de ez már nem az első, több játéknál is előfordult, szóval gondolom a PS3-nak ilyen a megjelenítési stílusa, és passz. -
Gyula84
veterán
Ha PC-n nyomkodom a P billentyűt akkor ez lesz a különbség.

-
mad1
veterán
Kar erolkodni a pc-s ugy is verni fogja mind2ot.

Persze rendes vas alatt... -
kingabo
őstag
Ez az elmosódás miért jó?
Illetve a fekete nem is fekete hanem szürke. Elég "élettelen" így a ps3 képe.
A metrók alatti részekről napos időben löhettek volna pár képet (rácsok árnyéka az úton), hogy csak boxon olyan ronda vagy ps-en is.
-
balcsy
aktív tag
Kb ugyan az lenne a kép ha PS-en nem lenne elmosódval
-
pzstm
titán
3-as képen óriási különbség van a lámpa színeiben

jah már látom leírták előttem
-
raven84
senior tag
válasz
Gabormester
üzenetére
Szebb az Xbox360on, mint általában az összes multiplatform játék. Az már más kérdés h. a God of War 3 pl ver minden konzolos játékot grafikailag. Jobb a PS3, jobb anyagokból készült és stabilabb is, és még fejlődhet is a boxal ellentétben. A tény azonban még tény marad, most még szebbek a játékok boxon, mint pl a gta4 is.
-
törölt tag
válasz
Gabormester
üzenetére
itt nem az a lényeg, hogy a két konzol egy szinten van-e (bár tarthatod jobbnak a ps3-at, boxban erősebb a gpu és több a vram, amik miatt a gta4 gyorsabban fut rajta és nagyobb felbontásban renderel), de a képeken egyértelműen élesebb a kép boxon, mosódás meg lehet akármilyen szépítő nekem nem tetszik - nem mintha futás közben annyira látszana

-
Def26
félisten
Ez miért a PC -s rovatban van?

Xbox 360:
Grand Theft Auto IV = 1280x720 (2xAA)
PS3:
Grand Theft Auto IV = 1152x640 (no AA)Forrás. Ez csak a GTA IV, de gondolom sok különbség nem lehet a felbontás és AA között.

Gabormester: Nem nagyon akar összejönni az a linkelés, mi?

-
Gabormester
csendes tag
Csak nekem sikerült átnézni a képeket? vagy ennyire elakarjuk hinni hogy a 360 egy szinten van a ps3al?
1-2 NAGYON feltűnő eltérés rendszámtábla,szembe a házon az ablakok,ajtók,maga a ház, a motoron még a gumi is.
És a mosódás szépítő elem.
-
Sicilian
addikt
nincs is különbség

-
BloodyEddie
őstag
Heh, az egyik képen ps3-on zöld a lámpa, de boxon sárga!!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#3) JoolsNOS: tegnap vagy tegnapelőtt kapott egy patchet a pc-s GTA4, sokmindent írtak a logban, de még nem próbáltam hogy ténylegesen jobb lett-e.
-
g4mer
senior tag
Egyértelmű, hogy XBOXon sokkal szebb

-
Xbox 360-as verzió közel sem olyan elmosódott, mint a PS3-as, akármelyik képet is nézem. Ugyanaz az(igen nagy) különbség van a játékban a két platform között, mint a GTA IV alapjátéknál. Nem javított rajta a Rockstar.
-
JoolsNOS
veterán
Az xbox kontrasztosabb, de hogy ez jó vagy rossz az magánvélemény...
A pcre kiváncsi leszek lesz e valami optimalizálás. Mert ha igen akkor akár még meg is veszem. -
törölt tag
Ja hogy akkor most a PS3-nak szebbnek kéne lennie? Az a szebb, hogy mosottabb a kép?
-
szombatitomi
senior tag
Photoshop!

Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Illetve a fekete nem is fekete hanem szürke. Elég "élettelen" így a ps3 képe.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)