- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3DMark (2013) eredmények
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigel77
tag
Már csak a 2 millió credit hiányzik , A játékot ma vettem meg .
-
gV
őstag
Mihez? Hogy a világ talán legjobb autós játékához adjon egy F1-es autót?
Nem, azzal van a problémám amit leirtam és ha igazad van h folyamatosan egyeztettek akkor még nagyobb a probléma. Abban bizom h vmi szőke titkárnővel volt ez mert ha pl Costa v Tombazisal folytak az egyeztetések az azt jelenti h szelektiv emlékezet kiesésben szenvednek. (Nem emlékeznek a saját alkotásukra.)
-
gV
őstag
fájdalom h ehez a Ferrari hozzájárult, pedig a képekből kiderül h az F2007 mellett a 248 F1 (oldaldobozok elején lévő függőleges aero elem) és F2008 (kipufogó) részek is megtalálhatóak, nem beszélve arrol h az orr közepén lévő szárny csak az újabbik motor boritással használták ezeken a képeken viszont még a régi van
-
gV
őstag
maga a grafika szép, de
ilyen formában nem létezett F2007
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest