Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigel77
tag
Már csak a 2 millió credit hiányzik , A játékot ma vettem meg .
-
gV
őstag
Mihez? Hogy a világ talán legjobb autós játékához adjon egy F1-es autót?
Nem, azzal van a problémám amit leirtam és ha igazad van h folyamatosan egyeztettek akkor még nagyobb a probléma. Abban bizom h vmi szőke titkárnővel volt ez mert ha pl Costa v Tombazisal folytak az egyeztetések az azt jelenti h szelektiv emlékezet kiesésben szenvednek. (Nem emlékeznek a saját alkotásukra.)
-
gV
őstag
fájdalom h ehez a Ferrari hozzájárult, pedig a képekből kiderül h az F2007 mellett a 248 F1 (oldaldobozok elején lévő függőleges aero elem) és F2008 (kipufogó) részek is megtalálhatóak, nem beszélve arrol h az orr közepén lévő szárny csak az újabbik motor boritással használták ezeken a képeken viszont még a régi van
-
gV
őstag
maga a grafika szép, de
ilyen formában nem létezett F2007
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autószerelők, autószerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Wireless Controller - Carbon Black
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- Sony PlayStation 5 Slim Lemezes verzió + töltőállomás - Euronics garancia 2028.01.27-ig
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest