Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
részemről is méltó utódnak érzem (Y)
viszont látszik a népbetegség, a sok "beléd megyek, majd megállítasz valahogy" agyhalottak emberkék...
-
callmeakos
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
És hol itt a baj?
-
ETOM
addikt
Hát nem is tudom legalább a színek jónak tűnnek. De a hangok meg ezek a pattogó autok. Mustangos video meg olyan mintha 20fps-l menne a gém.

-
orion1025
őstag
Mindennek megvan a célközönsége, de primitív, lényegtelen és töltelék játékok a carbon óta.Engem ha elkap az idegrángás akkor kicsit Forzázok, meg régebben rFactor is sláger volt, de az a null grafikai világ nálam nem volt bejövős hosszú távon.Konzolra szimulátor jellegű játékot meg ki sem adnak, PC-re meg orbitál gépigényűek a legtöbb mod miatt, mert egy sisak is 2500X2500-s felbontásban van, aztán egy Paksi erőmű kell hozzá.
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Igaz! Vannak más ilyen jellegű autós játékok! Meglátjuk mi lesz, mert sok mindent titkolnak még, csak sok a drift.
TDU2 sajnos meg nagy csalódás az első részhez képest....
NFS U 2013-at várom már!
[még is csak idén lesz 10 éves] -
MorphBCS
tag
orichalcos: Téli álomból keltem ma reggel

TESCO-Zsömle: Sajnálatos, hogy nem lesz idén. Illetve eddig azt hittem csak tollak vannak a hátamban

orion1025: Annak is megvan a célközönsége. Ezerévig toltam az NFS-eket, mert imádtam, ma már le se ülnék elé, sokkal real-ebbre vágyok. Ha lóvém lenne, mennék ki pályára élesben...
-
orion1025
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Mert az agyhalott játékokat szeretik jó pár éve az emberek...Meg lehet nézni nagy nevekből mik lettek.
-
TESCO-Zsömle
titán
Akkor ez több, mint érdekes.
MorphBCS: Dehogy hasogatom a szőrszálad. A kést forgatom a hátadban.

Project CARS tuti olyan lesz. De sajnos a másik tuti vele kapcsolatban, hogy idén nem jelenik meg...

orion1025: Mégis rengetegen veszik és játsszák...
orichalcos: Már Árpád apánk is tudta.

-
MorphBCS
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ki se nyitottam a szemem, annyira reggel van, de már a szőrszálamat hasogatod!

Lényeg, h nagyon látszik, hogy nem egy versenyzős szimulátornak csinálták, pedig annak nagyon-nagyon örültem volna. Sebaj, hátha a ProjectCARS olyan lesz!
-
Strezi
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem lehet pályát generálni, hanem tényleg valós időben az orrod előtt 2km-rel dönti el hogy az adott kereszteződésben merr menjen a pálya.
Van persze kereszteződésenként adott számú lehetőség, de ezek kombinációja random lesz, endurance módban mész amíg tudsz, és nem ismétlődik a pálya. -
orion1025
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Az, hogy az nfs egy játszhatatlan fos is mellékesként...
-
MorphBCS
tag
Ez komoly, hogy nem lesz rendes belső nézet?
Am ez a random pályagenerálás elég életszerű
A sok drift nekem is feltűnt, valamivel jóval tapadósabb, kanyarbafekvős, féktávkijátszós, igazi "profibb" versenyzésre számítottam. Ahol pont az a lényeg, hogy meg ne csússz, mert bukod a tizedeket-századokat...De attól persze várós!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Értem amit mondasz, de nincs jeletősége/értelme, ha végiggondolod. Egy városi pályából mennyit látsz? MAx amennyit a minimap mutat, hála a magas elválasztófalaknak. Nem látnád a különbséget ,hogy most verseny előtt generálta a pályát a gép, vagy épp előtted 2km-rel épül. Viszont erőforrások szempontjából nagyon nem mindegy a dolog.
Már az is nagy szó, hogy lehet pályát generálni. Gondolj bele, minden kereszteződésben le kell modellezni előre az elterelés minden irányba. Ez nem TDU, hogy a GPS mutatja az utat, aztán vagy bekanyarodsz, vagy nem, mert a kereszteződés sehol sincs lezárva...

-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére

Pedig, szerintem simán változhatna verseny közben is. Az ütős volna.

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Nem közben, hanem előtte. De amúgy se látnád a különbséget.

-
Hát ez elég csekély.. mintha az első részből vették volna fel.
-
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
mert ez olyan játékmód, ahol "random generálja" a pályát. benne van a város egy szép nagy területe, és ott kanyarogsz, ahogy éppen a gép adja. lesznek érdekes dolgok, meg a hosszú ismertetőben elmondja, hogy még a sérülések is hatással lesznek a kocsit viselkedésére, lesz defekt, satöbbi.
hát meglátjuk, most majdnem vettem egy kormányt ezért, de meggondoltam magam.

#10 - jól érted

-
ViiiiktorOC
senior tag
Nem is tudom, valahogy nem az igazi ez a végig Drift.
Mindenesetre adok neki majd esélyt!
Első videóban, mit jelképez a bal sarokban lévő kereszt nyilacska? Nem tudtam rájönni, mért nem a map van helyette?

-
kengyel
nagyúr
Úgy nézem méltó folytatása lesz az első résznek
Várjuk 
-
Sanchez638
addikt
Jól néz ki, csak olyan fakó a grafika
Nekem valahogy nem jött be...De majd ha kijön meg látom 
-
orion1025
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
És nagyon NFS....
-
az első videóban 2:45-nél, mikor megijed a törmeléktől és félrerántja, hehe, mekkorát röhögtem!

jó és szép, de muszáj végig driftelve menni? vagy gumikopás nem lesz? ha ez megjött, azt hiszem egy időre leteszer a RearRacing3-at...

-
Így kell kezdeni a reggel! Csodás látvány!

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- További aktív témák...
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 159.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak néha kellenek a komolyabb és küzdős játékok, egy ilyen névtől meg illene elvárni valamit, bár Codi keze benne van, az F1 részekkel is elbántak.

[még is csak idén lesz 10 éves]

Nekem valahogy nem jött be...De majd ha kijön meg látom