Új hozzászólás Aktív témák
-
plejik
addikt
válasz gyurica úr #24 üzenetére
Én itt nem az eladásokra gondoltam, hogy miből mennyit adtak el, hanem a játékos társadalom részéről, hogy mennyire jó egy játék. Attól, hogy eladtak 5 millió darabat belőle, még nem lesz jó jaték. Ha egy játék nem jó, hiába vetted meg, nem játszol vele. De szerintem ebbe kár is bele menni, a Forza eleve 2 ágon fut, Motorsport és Horizon. És mindkettő sikerese a platformján és kategórián belül. Rengeteg cikk volt anno is, hogy sajna a GT-k nem az igaziak. Még a Forzák relatív ""szárnyaltak"".
De tényleg ezen nem akarok vitatkozni, csak leírtam az előző hozzászólásomba véleményem, és nem hinném, hogy fikáztam a játékot, sőt.!:! Én bízom benne, hogy sikeres lesz nagyon, és a Turn10 is keményebben oda teszi magát a Forza szériákhoz.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / iPad Pro M4 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED /
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kuponkunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Ford topik
- Ukrajnai háború
- Honda topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Retro pakk (akár külön is!)
- Ps4 pro 1Tb, 3 játékkal és tartozékokkal
- Bezámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest