- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Száguldozásra hangol az új AMD Software
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
plejik
addikt
válasz
gyurica úr #24 üzenetére
Én itt nem az eladásokra gondoltam, hogy miből mennyit adtak el, hanem a játékos társadalom részéről, hogy mennyire jó egy játék. Attól, hogy eladtak 5 millió darabat belőle, még nem lesz jó jaték. Ha egy játék nem jó, hiába vetted meg, nem játszol vele. De szerintem ebbe kár is bele menni, a Forza eleve 2 ágon fut, Motorsport és Horizon. És mindkettő sikerese a platformján és kategórián belül. Rengeteg cikk volt anno is, hogy sajna a GT-k nem az igaziak. Még a Forzák relatív ""szárnyaltak"".
De tényleg ezen nem akarok vitatkozni, csak leírtam az előző hozzászólásomba véleményem, és nem hinném, hogy fikáztam a játékot, sőt.!:!
Én bízom benne, hogy sikeres lesz nagyon, és a Turn10 is keményebben oda teszi magát a Forza szériákhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A tengerentúlon már megjelent az új rész, a hazai premierre még várnunk kell néhány órát.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Száguldozásra hangol az új AMD Software
- TCL LCD és LED TV-k
- Revolut
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Napelem
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Tégy ajánlatot: VESZEK Azonnal Playstation 5 - PS5 (ps4 , Switch, Xbox is), Kontrollert, játékot
- PlayStation VR2
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest