Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
ez számomra elég hatásvadászatnak tűnik, ismét.... miért kell egy izgalmas autós filmhez a gran turismo név?
ja és vajon tudnának az illegális versenyek, maffia, stb vonal nélkül is izgalmas autós filmet készíteni? -
KisDre
senior tag
válasz
RepeatSector #7 üzenetére
Kopasz sofőr? Csak nem egy bizonyos Vin Diesel-re gondoltál?
pözsó? szerintem akkor már sztereotipikusan ázsiai kocsit mellé pl micsubicsí
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
danikollar
őstag
Az utolsó 3 Fast film jó volt szerintem. De ehhez nem tudok passzoló sztorit elképzelni. Lehet, hogy velem van a baj.
-
JanR
addikt
válasz
Ühüm, meg egy 40 tonnás széfet elhúz 1db Mazda RX8, nyugi
-
mephi666
nagyúr
válasz
Dr. Romano #31 üzenetére
+30:
...viccet félretéve, nem tudom ki játszott anno a driver első részével: annak a sztorija szerintem elvinne simán egy filmet
(kicsit transporter lenne, kicsit gone in sixty seconds... király lenne)
#32: autób*ziknak ott a redline...
nulla sztori, viszont olyan gépválogatás, hogy csak pislog az ember... (mellesleg csajok is akadnak, hogy mindenki boldog legyen)
-
kozmo17
csendes tag
Szerintem lehet belőle jó film. Mondjuk egy pilótáról szólna aki egyre jobban küzdi fel magát hogy egyre jobb autoi legyenek és ha a tuning részt kiemelik az autob***k is kapnának egy jo filmet .
-
Dr. Romano
veterán
Az előzetese már kint van egy ideje
-
sz_abika
addikt
Ha már játékból akarnak filmet, akkor Uwe Boll-t akarom rendezőnek!!
-
.LnB
titán
Super Mario az nekem megvan DVD-n
Haveromék leptek meg vele mert kocka vagyok. Nem kis sokk végignézni
-
myckie2
őstag
Én már várom a Pac-Man és a Mario mozifilmet. Bár mit nem adnék egy Bomberman és egy Forza filmért. Inkább adják ide a pénzt nekem és meg lesznek óvva a nézők is egy sz@rtól.
-
wolruf
őstag
Nekem ez jutott eszembe, szerintem jó film volt
Jackie Chan: Mennydörgés
-
Televan74
nagyúr
Dekoratív hölgyek , gyors autók. Ez még nem film.
Kell még valami mellé hogy filmnek nevezzük. A jó sztori talán?!?Ne temessük előre a dolgot, adni kell neki egy esélyt.
-
danikollar
őstag
Ebből ugyan milyen filmet lehetne csinálni?
-
HyP3b0y
senior tag
Na de kérem szépen, a GT-ben NINCS sztori!
-
Kirrr
aktív tag
Michael Bay rendezze és beszéljenek a kocsik, meg legyen tüzijáték benne minden kanyarban, mint a dörtben meg végtelen nitró, meg rendőrök a pályán szögesdróttal, meg takedown, meg neon... meg arc nélküli pilóták akik nem beszélnek és a sisakot se veszik le, meg.....
-
ricshard444
veterán
Ennyi volt a reakcióm:
-
.LnB
titán
válasz
Ácsi ácsi ácsi! Ván Dám bácsi penge volt a Street Fighter-ben
Tekken is tetszett, azok a nőők..
Persze értem mire gondolsz, csak azért az álltalad felvonultatott játékokban csak volt egy kis (akár egysoros) sztori. -
RepeatSector
senior tag
Ajánlom figyelmedbe a Tekken, Double Dragon, Street Fighter filmeket! Ott is mit műveltek.
Kanyarítanak majd ehhez is valami szánalmas sztorit, csajokat, kopasz sofőrt és hatalmas töréseket meg robbanásokat! (+ ne hagyjuk ki a szánalmas kis kínait/japánt sem aki majd mindenkit lever egy pözsóval) -
.LnB
titán
Valaki legyen szíves foglalja már össze nekem az eddigi GT sorozat részeinek storiját, ami alapot nyújt egy filmhez.
Sajna nincs PS-em
(#5) westcoastog: Nem nem az a Forza
-
westcoastog
veterán
He? Bekapcsolom az eurosportot, wtcc vagy le mans közvetítés és kész is a gran turismo film.
-
mephi666
nagyúr
haha, kell egy gt/forza film, hogy a need for speed-nek ilyen téren is megmutassák, hogy mekkora sz@r lett
-
Dr. Romano
veterán
Ez az. Csináljunk valami sz*rt, majd a cím úgy is eladja a filmet. A játék címe nélkül max dvd release lehetne csak belőle.
-
anulu
félisten
Fast & Furious 7-nek ez lesz az alcíme?
amúgy: #1-hez +1...
-
v!ct0y
veterán
Jaj ne,
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest