Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Apple MacBook
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
ez számomra elég hatásvadászatnak tűnik, ismét.... miért kell egy izgalmas autós filmhez a gran turismo név?
ja és vajon tudnának az illegális versenyek, maffia, stb vonal nélkül is izgalmas autós filmet készíteni? -
KisDre
senior tag
válasz
RepeatSector #7 üzenetére
Kopasz sofőr? Csak nem egy bizonyos Vin Diesel-re gondoltál?
pözsó? szerintem akkor már sztereotipikusan ázsiai kocsit mellé pl micsubicsí
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
danikollar
őstag
Az utolsó 3 Fast film jó volt szerintem. De ehhez nem tudok passzoló sztorit elképzelni. Lehet, hogy velem van a baj.
-
JanR
addikt
válasz
Ühüm, meg egy 40 tonnás széfet elhúz 1db Mazda RX8, nyugi
-
mephi666
nagyúr
válasz
Dr. Romano #31 üzenetére
+30:
...viccet félretéve, nem tudom ki játszott anno a driver első részével: annak a sztorija szerintem elvinne simán egy filmet
(kicsit transporter lenne, kicsit gone in sixty seconds... király lenne)
#32: autób*ziknak ott a redline...
nulla sztori, viszont olyan gépválogatás, hogy csak pislog az ember... (mellesleg csajok is akadnak, hogy mindenki boldog legyen)
-
kozmo17
csendes tag
Szerintem lehet belőle jó film. Mondjuk egy pilótáról szólna aki egyre jobban küzdi fel magát hogy egyre jobb autoi legyenek és ha a tuning részt kiemelik az autob***k is kapnának egy jo filmet .
-
Dr. Romano
veterán
Az előzetese már kint van egy ideje
-
sz_abika
addikt
Ha már játékból akarnak filmet, akkor Uwe Boll-t akarom rendezőnek!!
-
.LnB
titán
Super Mario az nekem megvan DVD-n
Haveromék leptek meg vele mert kocka vagyok. Nem kis sokk végignézni
-
myckie2
őstag
Én már várom a Pac-Man és a Mario mozifilmet. Bár mit nem adnék egy Bomberman és egy Forza filmért. Inkább adják ide a pénzt nekem és meg lesznek óvva a nézők is egy sz@rtól.
-
wolruf
őstag
Nekem ez jutott eszembe, szerintem jó film volt
Jackie Chan: Mennydörgés
-
Televan74
nagyúr
Dekoratív hölgyek , gyors autók. Ez még nem film.
Kell még valami mellé hogy filmnek nevezzük. A jó sztori talán?!?Ne temessük előre a dolgot, adni kell neki egy esélyt.
-
danikollar
őstag
Ebből ugyan milyen filmet lehetne csinálni?
-
HyP3b0y
senior tag
Na de kérem szépen, a GT-ben NINCS sztori!
-
Kirrr
aktív tag
Michael Bay rendezze és beszéljenek a kocsik, meg legyen tüzijáték benne minden kanyarban, mint a dörtben meg végtelen nitró, meg rendőrök a pályán szögesdróttal, meg takedown, meg neon... meg arc nélküli pilóták akik nem beszélnek és a sisakot se veszik le, meg.....
-
ricshard444
veterán
Ennyi volt a reakcióm:
-
.LnB
titán
válasz
Ácsi ácsi ácsi! Ván Dám bácsi penge volt a Street Fighter-ben
Tekken is tetszett, azok a nőők..
Persze értem mire gondolsz, csak azért az álltalad felvonultatott játékokban csak volt egy kis (akár egysoros) sztori. -
RepeatSector
senior tag
Ajánlom figyelmedbe a Tekken, Double Dragon, Street Fighter filmeket! Ott is mit műveltek.
Kanyarítanak majd ehhez is valami szánalmas sztorit, csajokat, kopasz sofőrt és hatalmas töréseket meg robbanásokat! (+ ne hagyjuk ki a szánalmas kis kínait/japánt sem aki majd mindenkit lever egy pözsóval) -
.LnB
titán
Valaki legyen szíves foglalja már össze nekem az eddigi GT sorozat részeinek storiját, ami alapot nyújt egy filmhez.
Sajna nincs PS-em
(#5) westcoastog: Nem nem az a Forza
-
westcoastog
veterán
He? Bekapcsolom az eurosportot, wtcc vagy le mans közvetítés és kész is a gran turismo film.
-
mephi666
nagyúr
haha, kell egy gt/forza film, hogy a need for speed-nek ilyen téren is megmutassák, hogy mekkora sz@r lett
-
Dr. Romano
veterán
Ez az. Csináljunk valami sz*rt, majd a cím úgy is eladja a filmet. A játék címe nélkül max dvd release lehetne csak belőle.
-
anulu
félisten
Fast & Furious 7-nek ez lesz az alcíme?
amúgy: #1-hez +1...
-
v!ct0y
veterán
Jaj ne,
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Formula-1
- További aktív témák...
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, Garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garan
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garancia ( ol
- Aki kapja marja Asus C201p Chromebook
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W