- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát igen.... Ez a játék is, gyönyörű.
Véleményem szubjektív...
-
- = Zk = -
félisten
szép játék, az tény.
de egyetértek veled. 1-2 játék végett nem veszek konzolt. nameg amúgyse nekem találták ki azt a féle fajta irányítást
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz - = Zk = - #4 üzenetére
Hasonlóképpen vélekedek.
De ezek azok a játékok, amiért azt mondom, hogy talán vennék...
Véleményem szubjektív...
-
-
- = Zk = -
félisten
öcsémnek csak szervizeltetni kéne a PS2-ét, és játszható állapotban lenne!
de b..szik rá vigyázni" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
hackeeeee
Jómunkásember
Elgondolkoztam már párszor, hogy kéne venni valami féle konzol masinát. De aztán oda lyukadok ki, hogy mindig az asztali vasra költöm.
Én egyik havernál láttam még 1szer, amikor kipróbálta, akkor gondolkoztam el, hogy na, ez nem ártana, mert sosem fog jönni pc-re.
Véleményem szubjektív...
-
anulu
félisten
én emiatt vettem PS3-at jórégen. azóta tűkön ülve várom a GT5-öt
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
v!ct0y
veterán
Nekem a Gran Turismo 4 annak idején hamarabb megvolt mint a ps2-m Addig a borítót lestem minden nap
-
aram01
nagyúr
na erre a játékra lehet mondani hogy:ez igen
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
dezz
nagyúr
válasz - = Zk = - #4 üzenetére
"nameg amúgyse nekem találták ki azt a féle fajta irányítást"
Csodálkoznék, ha nem lehetne kvázi bármilyen USB-s kormánnyal játszani... (Remélem, nem a billentyűzetre gondoltál. )
Egyébként van még egy sor jópofa játék.
-
- = Zk = -
félisten
nem.....
szimplán nem tudok ilyennel "játszani". és az ehhez hasonlo pad-okkal. ennyi.
suta a kezem, vagy nemtudom. nem 'mén....[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Viktor77
titán
válasz - = Zk = - #13 üzenetére
Nyugi, az analóg karokkal én sem tudok, még szerencse, hogy a d-pad és gombok is analógok.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
HyP3b0y
senior tag
Én is azt hittem, hogy játszhatatlan, de pl amikor nyáron nem mentünk napra dél és 1 körül, mert kibírhatatlan+kissé egészségtelen volt, PS2-n toltuk a time splitters 2-t(FPS) és sikerült megtanulni, rászokik az ember(ettől függetlenül még mindig bill+egér kombó híve vagyok, online csak ez, de singlebe miért ne...)
Mindenesetre nem nehéz, GT4-t napokig csináltuk(de tényleg, 24órás verseny powa, 6óra játék, átad, 6óra alvás, átvesz, stb. ), azóta se tudom elfelejteni az a camarot amit nyertünk,kb. 40%-t a játéknak azzal teljesítettük. A lényeg, hogy igazából autósokhoz nagyon kézre áll, fps-hez tps-hez kicsi tanulás igényeltetik, stratégiát meg se próbáljátok
[ Szerkesztve ]
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
- = Zk = -
félisten
köszönöm, megnyugodtam....
-
roliii
tag
Ez nagyon jó rész lessz, s páratlan játékélmény, a motorsport játék világában.
Én már GT 1-2-3-4 részét kivittem , szóval ismétlem magam,hogy ez nagyon jó rész lessz.[ Szerkesztve ]
-
rycsyke
csendes tag
nekem előbb volt konzolom(ps2), hogy írni tudtam volna, én a gápet tartottam furának, a gt3 és gt4 eredetiben van meg, imádom, mai napig játszom vele
"aki nem tud úszni, ne másszon fára me' elüti a villamos" PSnick:ritariboHU
-
dezz
nagyúr
válasz - = Zk = - #13 üzenetére
Mire vonatkozik a "nem"? Nem lehet USB-s kormánnyal játszani a gépen, vagy hogy nem a billentyűzetre gondoltál, hogy az autós játékokat is azzal játszod? Az elsőt nem hiszem, ha meg a második, akkor felmerül a kérdés, mivel játszod az autós játékokat PC-n? Joystickkal?
-
- = Zk = -
félisten
ne bonyolítsuk....
kezdem előről.
autóversenyes játékot nem tudok játszani joy pad-dal. billről leginkább. mert szerencsétlen Manta kormányom le van harcolva. öröm, hogy mÚkodik
és erre írtam még, hogy plusz amúgysem tudok joy-jal nyomulni. nemhoyg autóversenyes játékot játszak vele....." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
dezz
nagyúr
válasz - = Zk = - #20 üzenetére
Na, én meg erre azt mondom, hogy a PS3-ra is rákötheted a kormányt, és ez így teljesen jó. Paddal én sem szívesen játszom, de legalább az is analóg, így finoman lehet kormányozni, gázt adagolni, fékezni. Az viszont vicc, ha a billentyűzetet hiányolod autós játékhoz.
-
- = Zk = -
félisten
nem fussa PS3-ra, sry!
" Az viszont vicc, ha a billentyűzetet hiányolod autós játékhoz " valszeg mert a kormányom is olyan, hogy hello inkább de szeretem...na meg nfs1-et a megjelenésekor sem kormánnyal toltam havernál.
de ezt a pados véleményt nem csak az autós játékokra értem. úgy ámblokk az egészre. magára a joy-os irányításra....
szerk: off
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amatőr csillagászat
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Elektromos autók - motorok
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest