Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Hát vicces is volt mikor a mosógépeket nézegettük, hogy aminek értelmes sebességű menürendszere volt az már legalább 2 vagy 4magos SoC.
Szerintem mar ez is tul van bonyolitva, 13-14 ev alatt szerintem max a funkciok 20%-at hasznaltam.
Egy tekeres jobbra, hofok gomb ketszer megnyom (60->50->40), centrifuga 2x (1300->1200->1000), play.Ja, a fel lepcsohazat felebreszto programvege sipot 10 ev utan sikerult kikapcsolnom rajta, azt is ugy, hogy kineztem a manualbol, hogy melyik 2 gombot kell egyszerre nyomni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Analóg fényképezés
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Lefagyhat a Galaxy A56, így lehet feléleszteni
- Új firmware javítja a fekete képernyős problémát a friss GeForce VGA-kon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest